Vinkit hääkampaukseen ja -meikkiin

Vinkit hääkampaukseen ja -meikkiin

Tarvitsetko inspiraatiota hiusten ja meikin laittoon hääpäivänäsi? Ammattistylistimme antavat parhaat neuvonsa sinulle ja hääpukuusi parhaiten soveltuvaan kampaukseen ja meikkiin.


Hääpäivänäsi sinun on tunnettava olosi kauniiksi. Häät ovat suuri tapahtuma, olipa kyseessä sitten suuri ja näyttävä tai kodikas ja intiimi hääjuhla. Lue meikkitaiteilijan vinkit hääpäivään ja kampaajan parhaat niksit hiuksiin ja meikkiin.

Korosta parhaita puoliasi: Yksinkertainen ja kaunis meikki

Häämeikin suhteen hyvä ohjenuora on, että meikin ei tulisi poiketa liikaa tavanomaisesta. Olipa hääpuku ja häiden koko ja puitteet millaiset tahansa, meikkaajan paras neuvo on pitää meikki yksinkertaisena ja luonnollisena. Meikkiartisti Mette Schou listaa viisi avaintekijää tyylikkääseen häämeikkiin, joka kestää koko päivän – ja yön:


1. Yksinkertaisuus. Älä kokeile mitään uutta hääpäivänäsi. Pysy niissä asioissa, joiden tiedät toimivan sinulla.


2. Luonnollisuus. Anna olemuksesi loistaa. Käytä ajatonta, luonnollista meikkiä, joka korostaa piirteitäsi.


3. Kestävyys. Käytä pohjameikkiä ja meikinkiinnityssuihketta, jotta meikkisi kestää koko päivän ja yön.


4. Raikkaus ja hehku. Käytä poskipäille kaunista korostusväriä, raikasta vaaleanpunaista poskipunaa sekä kenties värikästä huulivoidetta.


5. Vedenkestävyys. Valitse ripsiväri, joka kestää myös onnenkyyneleet.


Tärkeintä on, että tunnet itsesi kauniiksi hääpivänäsi. Kun huomioit nämä 5 vinkkiä, saat varmasti tyylikkään ja itsellesi sopivan meikin. Eikä ole pelkoa, että muutaman vuoden päästä katselisit häpeissäsi hääkuviesi trendikästä, mutta vähemmän tyylikästä meikkiä.

4 tyylikästä ja helposti kopioitavaa kampausta

Kun meikki on valmis, on hiusten vuoro. Kampauksen suhteen onkin loputtomasti vaihtoehtoja. Kampaus tai elegantit kiharat, jotka eroavat hieman tavanomaisesta hiustyylistäsi, ovat aina varmoja valintoja.


Hiusstylisti Julie Garrett esittelee neljä vaihtoehtoa hääpäivän kampaukseen. Ne sopivat neljään erityyliseen hääpukuun ja lookiin:


1. Romanttinen kampaus on rento ja tyyliltään vapaampi. Pehmeät ja kauniit kiharat antavat rennon mutta juhlavan vaikutelman.


2. Elegantti kampaus on tyyliltään kaunis ja klassinen. Naisellisessa kampauksessa on luonnetta, ja samalla se korostaa morsiamen piirteitä.


3. Moderni kampaus on tyylikäs ja rento. Tässä tyylissä kaikki on harkittua ja perinteistä poikkeavaa.


4. Yksinkertainen kampaus perustuu vahvoihin, suoriin hiuksiin, jotka tekevät siistin ilmeen. Naisellinen kampaus tukee meikin hehkua.


Kampauksen tekoon on monia vaihtoehtoja. Toivottavasti hiusstylistimme vinkit tarjoavat inspiraatiota kampauksen valintaan.


Tärkeintä on, että sekä meikki että kampaus ovat näköisiäsi, ja tunnet olosi hääpäivänä kauniiksi. Hymy on paras viimeistely jokaiselle häätyylille.

Hymy on kaunein viimeistely häätyylillesi