Tietoa Zizzistä

Tietoa Zizzistä

Me Zizzillä haluamme inspiroida ja opastaa asiakkaitamme. Olemme siksi koonneet erilaisia oppaita, jotta löydät sopivan koon ja istuvuuden omalle vartalotyypillesi.


Erikoisosaamistamme on yhdistää naisten muodin trendit, oikeat materiaalit ja leikkaukset kokoluokissa 42-60. Kiinnitämme erityistä huomiota vaatteidemme laatuun ja istuvuuteen, ja haluamme samalla tarjota asiakkaillemme sekä laajan pysyvämmän valikoiman että päivittäisiä uutuuksia erinomaiseen hintaan.


Me Zizzillä haluamme tarjota sinulle fantastisen shoppailukokemuksen – riippumatta siitä, vierailetko myymälässä vai verkkokaupassamme.


Teemme päivittäin töitä sen eteen, että vaatteemme istuvat täydellisesti. Lisäksi haluamme kannustaa kaikkia naisia koko Euroopassa haastamaan omaa persoonallista tyyliään.


Tutustu inspiroivaan valikoimaamme verkkokaupassamme. Muistathan myös seurata Zizziä Facebookissa ja Instagramissa, jossa jaamme paljon tietoa ajankohtaisista trendeistä, muodista ja stailauksesta.


Töihin Zizzille

Zizzillä haluamme luoda asiakkaalle aina parhaan mahdollisen kokemuksen, olipa kyse myymälöistä tai verkkoalustoista.


Siksi etsimme aina uusia lahjakkuuksia liittymään tiimiimme mm. suunnittelun, vähittäiskaupan, verkkokaupan, markkinoinnin ja brändäyksen parissa.


Työpaikkana Zizziä määrittelevät lojaalisuus, tuloshakuinen ajattelutapa ja kunnianhimoiset tavoitteet. 


Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme?

Lue lisää Zizzistä, katso avoimet paikat ja lähetä hakemuksesi täällä.