Osta nyt, maksa myöhemmin

Kokeile vaatteita ennen maksamista

Osta nyt, maksa myöhemmin -maksutavalla voit sovittaa tuotteita 30 päivän ajan ennen maksamista. Tämä maksutapa tarjoaa sinulle myös Klarnan ostajanturvan.


Näin ”Osta nyt, maksa myöhemmin” toimii

1. Valitse tilauksellesi Klarnan maksutapa

Valitse haluamasi tuotteet ja siirry kassalle. Valitse kassalla maksutavaksi Klarnan lasku.


2. Vastaanota tuotteet ja kokeile niitä

Kun saat tuotteet, voit kokeilla niitä mukavasti oman kodin rauhassa. Pidä haluamasi tuotteet ja palauta loput.


3. Maksa myöhemmin

Voit suorittaa maksun 30 päivän päästä ostopäivästä. Jos olet palauttanut tavarat 30 päivän kuluessa, maksat luonnollisesti vain pitämistäsi tavaroista sekä 2,49 € laskutusmaksun.Usein kysytyt kysymykset

Tietoa ”Osta nyt, maksa myöhemmin” -maksutavasta

Osta nyt, maksa myöhemmin -maksutavalla voit sovittaa tuotteita jopa 30 päivän ajan ennen maksamista. Maksat vain pitämistäsi tuotteista. Jos palautat koko tilauksen, summaa ei veloiteta tililtäsi. Klarnan ostajansuoja on myös voimassa tällä maksutavalla.


Miten Klarna toimii?

Klarna tarjoaa laskun maksutapana. Kun käytät Klarnaa, saat laskun suoraan sähköpostiisi Klarnalta. Kun tilaus on lähetetty varastoltamme, lasku aktivoidaan Klarnan järjestelmässä. Tästä päivästä alkaen maksu on tavallisesti suoritettava 30 päivän kuluessa. 

 Kun valitset Klarnan maksutavaksi, Klarna tekee henkilökohtaisen luottokelpoisuusarvioinnin määrittääkseen voiko tätä maksutapaa tarjota sinulle.


Mistä löydän laskun?

Kirjaudu sisään täällä tai Klarna-sovelluksessa, niin voit tarkastella ja hallita kaikkia laskujasi. Voit esimerkiksi maksaa laskun yhdellä klikkauksella tai pidentää sen maksuaikaa.


Olen palauttanut tilaukseni – mitä laskulle tapahtuu?

Jos haluat palauttaa koko tilauksesi, ota yhteyttä Klarnaan ennen laskun eräpäivää asettaaksesi sen taukotilaan. Kun palautus on käsitelty varastollamme, saat Klarnalta uuden laskun. Jos olet jo maksanut laskun kokonaisuudessaan, saat palautuksesta hyvityksen.


Olen palauttanut osan tilauksestani – mitä laskulle tapahtuu?

Jos haluat palauttaa osan tilauksestasi, ota yhteyttä Klarnaan ennen laskun eräpäivää asettaaksesi sen taukotilaan. Heti kun palautus on käsitelty varastollamme, saat Klarnalta uuden laskun. Jos olet jo maksanut laskun kokonaisuudessaan, saat palautuksesta hyvityksen.


Miksi sain maksumuistutuksen tilaukseni palauttamisen jälkeen?

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että maksun eräpäivä on mennyt umpeen eikä Klarnalle ole ilmoitettu palautuksesta. Ilmoitathan aina Klarnalle palautuksesta heti, kun olet lähettänyt sen. Jos palautusilmoitusta ei ole tehty, Klarna lähettää muistutuksen 30 päivän kuluttua eräpäivästä.


Miten otan yhteyttä Klarnaan?

Voit ottaa Klarnaan yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai kirjautumalla Klarna-tilillesi:


Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.