3 ehdotusta: Parhaat urheilurintaliivit suurille rinnoille

3 ehdotusta: Parhaat urheilurintaliivit suurille rinnoille

Siksi oikeat urheilurintaliivit ovat tärkeät

Kun joudut olemaan aktiivinen, tarvitset vaatteita, jotka tarjoavat parhaat olosuhteet, jotta voit tehdä parhaasi. Jos sinulla on suuret rinnat, urheilurintaliivit ovat erityisen tärkeät. Hyvien, suurille rinnoille suunniteltuen urheilurintaliivien on tuettava ja pidettävä rinnat paikoillaan ja oltava samalla mukava käyttää.


Sen lisäksi, että optimaaliset urheilurintaliivit tuntuvat luonnollisesti mukavammilta, niillä on myös pidempiaikainen vaikutus. Jos et käytä hyviä urheilurintaliivejä, rintasi ovat liikkuvammat, kun harjoittelet. Sen lisäksi, että se voi sattua ja häiritä itse harjoittelua, se tarkoittaa myös sitä, että rintojen ympärillä oleva iho löystyy ja että rinnat muuttavat lopulta muotoaan.


Samalla on vaarana, että se vaikuttaa selkääsi ja yleiseen ryhtiisi, jos sinulla on suuret rinnat etkä valitse urheilurintaliivejä, jotka antavat oikeanlaista tukea.5 vinkkiä: Miten valita parhaat urheilurintaliivit, jos sinulla on suuret rinnat?

Jos et ole tottunut ostamaan urheilurintaliivejä, autamme sinua näillä 5 asialla, jotka on hyvä pitää mielessä, kun sinun täytyy löytää parhaat treenirintaliivit suurille rinnoille.


1. Materiaali: Etsi materiaaleja, jotka siirtävät hikeä ja antavat ihon hengittää. Kun olet aktiivinen, keho lämpenee, ja jos keho ei pääse eroon lämmöstä, se on harvoin hyvä kokemus.


2. Tuki: Etsi urheilurintaliivit, joissa on optimaalisin tuki. Voit aloittaa siitä, että mitä suurempi rintakehä, sitä enemmän tukea harjoitusliiveissäsi pitäisi olla.


3. Hihnat: Valitse harjoitusliivit, joissa on leveät hihnat. Se tarjoaa paremman mukavuuden. Jos hihnoja voi myös säätää, on hyvä mahdollisuus mukauttaa rintaliivit vartalollesi sopiviksi.


4. Liikuntatyyppi: Aktiivisuuden taso auttaa määrittämään, kuinka paljon tukea urheilurintaliivien pitäisi tarjota. Parhaat urheilurintaliivit juoksuun antavat paljon tukea, kun taas kävely ei vaadi niin paljon.


5. Istuvuus: Varmista, että urheilurintaliivit istuvat hyvin. Jos ne ovat liian löysät, eivät ne anna riittävästi tukea. Käytä siksi myös kaikkia säätömahdollisuuksia, jotta ne sopivat kehoosi mahdollisimman hyvin.


LUE MYÖS: Oppaamme urheiluasuihin
3 parhaat urheilurintaliivit suurille rinnoille1. Active Core: Super High Support Sports Bra

Laajan tietämyksemme ja kokemuksemme ansiosta olemme kehittäneet urheilurintaliivit, jotka antavat maksimaalisen tuen suurelle rintakehälle. Tätä suosittelemme käyttämään juoksurintaliiveinä suurille rinnoille, kuntoiluun tai muuhun korkean intensiteetin harjoitteluun.


  • Active Core Super High Support urheilurintaliivit -mallistossa on korkea etuleikkaus, joten se peittää suuren osan rintakehästä. Näin rinnat pysyvät paikoillaan, joten hyvä tuki on taattu.
  • Hihnat ovat sekä pehmustetut että leveät, joten ne eivät vaivaa olkapäitä. Ne ovat säädettävissä sekä edessä että takana, ja edessä on koukut, joten voit halutessasi ristiä ne takana lisätuen saamiseksi.

2. Active Core: High Support Wire Sports Bra

Active Core High Support Wire urheilurintaliivit, suunnittelijamme ovat todella nähneet paljon vaivaa luodakseen parhaan urheilurintaliivit suurille rintakehille. Painopiste on istuvuudessa ja korkean tuen tarjoamisessa. Siksi se on paras vaihtoehto urheilurintaliiveistä kuntoiluun ja muuhun kohtuulliseen liikuntaan, jos sinulla on suuret rinnat.


  • Rintaliivit on vahvistettu, ja niitä on saatavana eri ympärys- ja kuppikokoja. Tämä tarkoittaa, että on paremmat mahdollisuudet löytää rintakehääsi täsmälleen sopiva koko.
  • Leveillä, säädettävillä ja pehmustetuilla olkaimilla saat maksimaalisen mukavuuden, ja voit myös itse päättää, haluatko käyttää olkaimia sellaisenaan vai haluatko tehdä niin sanotun racerback-topin, jossa olkaimet on liitetty yhteen selkäpuolella antaen enemmän tukea.

3. Urheilurintaliivit, joissa on leveä nauha rinnan alla

Niille teistä, jotka osallistuvat kevyempiin aktiviteetteihin, olemme suunnitelleet nämä urheilurintaliivit, joissa on leveä nauha rinnan alla. Tässä olemme pyrkineet tekemään yksinkertaiset Urheilurintaliivit, joissa on tukea ja jotka sopivat erinomaisesti kävelyyn, voimaharjoitteluun ja vastaaviin tarkoituksiin.


  • Alareunan leveät olkaimet ja leveä joustava reuna auttavat varmistamaan, että se istuu hyvin, ja sen päälle voi helposti pukea urheilutopin.
  • Nämä urheilurintaliivit isommille rinnoille tarjoavat myös erinomaista vakautta ja mukavuutta, sillä leveä nauha rinnan alla varmistaa, ettei liivi paina ihoa mutta säilyttää muotonsa ja asentonsa.

Helppo yleiskatsaus: erot urheilurintaliivien välillä

Nimi Aktiviteetti Olkaimet Muut edut
Active Core: Super High Support Sports Bra Intensiivinen liikunta Leveä
Pehmustettu
Racerback-toppi -vaihtoehto
Säädettävä edestä ja takaa
Korkea leikkaus edessä
Active Core: High Support Wire Sports Bra Kohtalainen liikunta Leveä
Pehmustettu
Racerback-toppi -vaihtoehto
Säädettävä
Yksilöllinen ympärys ja kuppikoko
Urheilurintaliivit, joissa on leveä nauha rinnan alla Kevyt liikunta Leveä Leveä joustava reuna
Hyvä vakaus