1 farkut - 3 vartalotyyppiä

1 farkut - 3 vartalotyyppiä

Täydelliset farkut – niitä ei ole helppo löytää, eikö vain? Tässä parhaat isojen kokojen slim fit -farkut – 3 eri vartalotyypille.


Kutsumme uusia istuvuustyyppejä kirjaimilla B, C ja D. Uudet slim fit -farkut ovat saatavilla ko'oissa 42–60 mustana ja sinisenä. Lue lisää – ja löydä täydelliset slim fit -farkkusi alta.

Lue B-muodosta


B-muodon määrittelee pieni ero vyötärön ja lantion mittojen välillä. Sinulla saattaa olla kapeat jalat.


Saatat nykyään huomata, että vyötäröltä istuvat farkut ovat lantiolta ja lahkeista liian suuret. Jos farkut sopivat lantiollesi ja jaloillesi, ne saattavat olla liian tiukat vyötäröltä. Katso lisää kuvia täältä.


Lue C-muodosta


C-muodon määrittyy vyötärö- ja lantiomittojen kohtuullisen suurella erolla.


Nykyään voi olla vaikeaa löytää farkkuja, jotka sopivat sekä lantiollesi että jaloillesi. Jos ne istuvat lantiolla, ne ovat liian tiukat vyötäröltä, ja jos ne istuvat hyvin vyötäröllä, ne ovat liian suuret lantiolta ja lahkeista. Katso lisää kuvia täältä.

Lue D-muodosta


D-muoto viittaa vyötärön ja lantion mittojen väliseen suureen eroon.

Saatat huomata, että vyötäröltä istuvat farkut ovat liian kireät lantiolta ja takapuolelta. Lantiosi kohdalta sopivat farkut voivat olla vyötäröltä väljät. Katso lisää kuvia täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Löytääksesi itsellesi sopivan koon, suosittelemme, että syötät mittasi kokolaskuriimme. Annamme sitten arviomme sinulle sopivasta koosta. Voit myös vaihtoehtoisesti valita yllä olevasta oppaasta, tarvitsetko istuvuuden B, C vai D.

Farkkuja on saatavana neljällä eri lahkeenpituudella, joten niitä löytyy sekä pidemmille että lyhyemmille jaloille. Abrielle on saatavana pituuksissa 28, 30, 32 ja 34.

Lyhyesti sanottuna kolmet farkut valmistetaan kaikissa tavallisissa ko'oissamme - jokainen koko kolmelle eri vartalotyypille. Alla olevasta taulukosta saat paljon lisätietoa.

  • B: Pieni ero vyötärön ja lantion mittojen välillä.
  • C: Kohtalainen ero vyötärön ja lantion mittojen välillä.
  • D: Suuri ero vyötärön ja lantion mittojen välillä.

Slim fit -farkut istuvat tiukasti lantiolta reiteen ja sääreen asti. Teemme eron super slim fit- ja slim fit -farkkujen välille, joista super slim fit -vaatteet istuvat hyvin tiukasti vartalolle.
Ihannetapauksessa super slim fit -farkkujen pitäisi istua vartalolle tiukasti, mutta jokainen vartalo on erilainen, joten samat farkut eivät sovi kaikille naisille. Olemme kehittäneet nämä farkut sopimaan kolmelle eri vartalotyypille - jotta entistäkin useammat ihmiset voivat saada mukavat, hyvin istuvat farkut.

Lähtökohtaisesti kaikki kolmet farkut (B, C ja D) voivat sopia naiselle, jolla on leveä lantio. Kokojen välinen ero on lantion ja vyötärön suhteessa.
Jos vyötärösi on huomattavasti kapeampi kuin lantiosi, suosittelemme D-istuvuutta. Jos leveysero on kohtalainen, kannattaa valita C, kun taas pieni ero vyötärön ja lantion mittojen välillä johtaa parhaaseen istuvuuteen valitsemalla B:n. Voit lukea lisää kolmesta eri istuvuudesta täältä.

Stretchin ansiosta nämä super slim fit -farkut istuvat tiiviisti ja vartalonmyötäisesti - ja ovat samaan aikaan myös mukavat. Housuissa on runsaasti venyvyyttä, mikä on eduksi esimerkiksi naisille, joilla on täyteläiset reidet ja takapuolet. Nämä farkut ovat suunniteltu erityisesti vartalotyypeille B, C ja D.