Zizzin ensimmäinen vaikuttajakokoelma

Cecilie Schmeichel on tanskalainen vaikuttaja ja sisällöntuottaja, joka jakaa päivittäin värikästä maailmaansa ja arkeaan Instagramissa. Hän rakastaa juhlavia ja värikkäitä asuja – ja yhdessä olemme luoneet kokoelman, joka on täynnä energiaa ja naisellisuutta.


“The collection reflects the way I want to live my life. It is both modern and comfortable. The clothes should not be an obstacle in everyday life – but comfortable can also be colourful and festive. Also on a regular Tuesday."

- Cecilie Schmeichel


Viime vuosien aikana Cecilie on löytänyt värikkään vaatemaailman. Lapsena hän muutti ympäriinsä ja kävi kouluja, joissa univormut olivat normi. Siksi hän ei aluksi kiinnittänyt huomiota vaatteisiin, ja ensimmäiseksi hän valitsi yksinkertaisia ja mustia vaatteita.


"My style is colourful, but it hasn't always been. In my 20s there was a shift, and since then I've started to play a lot more with colours, prints and feminine expression. With this collection, I want to invite you into my colourful world."

- Cecilie Schmeichel

Värit, naisellisuus ja leikkisä tunnelma

Täysi kokoelma täynnä väriä, juhlaa ja naisellisia yksityiskohtia - maustettuna perusvaatteilla, jotka sopivat useimpiin asioihin ja useimmille ihmisille. Juuri tätä löydät Cecilie Schmeichelin kokoelmasta Zizzin kanssa.

Unelma käy toteen

Ceciliellä oli kokoelma mielessään kauan ennen kuin siitä tuli todellisuutta. Siksi hänelle on ollut tärkeää suhtautua leikkisästi prosessiin - aivan kuten hän leikkii vaatteidensa kuosien, värien ja ilmeiden kanssa arjessaan.


“The collection is a childhood dream come true. With this collection, I want to reach those who have one foot in pink and one foot in black. I dream of inspiring more women to choose the colourful dress and dare to play with their clothes."

- Cecilie Schmeichel


Cecilie kehottaa meitä kaikkia: leikkimään henkilökohtaisella ilmaisulla ja pukeutumaan juuri niihin vaatteisiin, jotka antavat itseluottamusta ottaa huone haltuun. Samalla Cecilie on tietoinen siitä, että julkisuuden henkilönä hänellä on vastuu käyttää kanaviaan oikein. Hänelle tämä tarkoittaa rehellisyyttä, aitoutta ja seuraajiensa tukemista heidän puolustautuessaan. Olipa kyse sitten juhlamekoista tai leopardikuvioisesta puvusta, korkokengistä tai lenkkareista.


"As an influencer and digital creator, I have a voice that is important to utilise. I have a responsibility to be authentic in the here and now rather than polished. So, I also show the less pretty sides of life."

- Cecilie Schmeichel

Arki vai juhla? Yksi asu kaikkeen

Kokoelmaan kuuluu juhlavia mekkoja, röyhelöillä ja kimaltelevilla napeilla, tyylikäs kirjailtu paita ja viileä pinkki leopardikuvioinen puku. Jotta erittäin henkilökohtaiset ja juhlavat asut saataisiin hillittyä, löydät logoprintillä varustettuja farkkuja ja muutaman yksinkertaisen puseron, jotka hillitsevät rohkeita valintoja.

Tällä kokoelmalla haluamme kutsua sinut Ceciliën värikkääseen ja naiselliseen maailmaan. Shoppaile kokoelma ja ilmaise tyyliäsi kauniilla kuoseilla ja täysillä naisellisella energialla nyt.