Everyday Women

- with you, for youAitoja, tavallisia naisia – ja Zizzin edustajia. Everyday Women on tiemme kohti muotimaailmaa, joka on tavallista lähempänä todellisia naisia.


Everyday Women on tapamme tehdä maailmasta hieman aidompi, hieman todellisempi, hieman realistisempi. Maailma, jossa tulemme luoksesi sinne ruudun ja tiskin toiselle puolelle ja otamme yhdessä pienen askeleen oikeaan suuntaan.

Everyday Womenin tarkoituksena on edustaa tavallisia naisia ja luoda muodin maailma, joka vastaa todellisuutta. Everyday Women kattaa meidät kaikki – riippumatta pituudesta, ihonväristä, musiikkimausta, kengän koosta, työstä, yksilöllisestä tyylistä, kulttuuritaustasta tai henkilökohtaisista arvoista.

Being a part of Everyday Women has made me feel more confident, bold, and beautiful. I have been traveling, shooting with Zizzi, and I met a lot of different women. I have discovered a brand and a work full of passion, empathy, courage, and a little touch of craziness.
Andrea Bunod, FR

Korvaamme joissakin kampanjoissa mallit tavallisilla naisilla ja pidämme esimerkiksi kokoja ja istuvuuksia koskevan vuoropuhelun käynnissä. Olemme aloittaneet tärkeän ja antoisan keskustelun kutsumalla sinut mukaan. Haluamme yhtäältä jakaa oman maailmamme, mutta ennen kaikkea antaa sinulle aktiivisen roolin sen luomisessa. Haluamme kehittää entistä parempia tuotteita, jotka vastaavat monenlaisten naisten toiveita ja vartaloita. Haluamme esitellä kampanjoissamme todellisia naisia, kannustaa vuoropuheluun ja seisoa naisina yhteisrintamassa.


Nyt ja tulevaisuudessa. Everyday Women on yhteistyötä teidän kaikkien kanssa. Se on ensimmäinen askel kohti tilaa, jossa yhteisön jäsenten monimuotoisuutta kuunnellaan ja jossa siitä iloitaan.