Leikkiä väreillä ja yksityiskohdilla

Leikkiä väreillä ja yksityiskohdilla
Leikkiä väreillä ja yksityiskohdilla

Olemme jo matkalla kohti valoisampaa vuodenaikaa, johon värikkäät vaatteet sopivat täydellisesti. Yhdistele siispä värejä ja kuoseja rohkeasti ja luovasti!


Pehmeiden verkkareiden, lämpimien svetareiden ja kodikkaiden neuleiden jälkeen on aika päästää värit, kuosit, yksityiskohdat sekä leikkisät vaikutelmat valloilleen. Kevään lähestyessä päivät pitenevät ja kirkastuvat, mutta myös värikkäät vaatteet tuovat mukanaan positiivisuutta, iloa ja toivoa.

Alkukevät tarjoaa leikkisiä yksityiskohtia ja ihania pastellinsävyjä

Alkukevät tarjoaa leikkisiä yksityiskohtia ja ihania pastellinsävyjä.


Tämän kauden trendien avainsana on leikki. Leikittele väriyhdistelmillä, kuvioilla, istuvuuksilla ja erikoisilla yksityiskohdilla. Esimerkiksi farkkujen erilainen kuosi tuo persoonallisen lisän ehkä kaikkein tutuimpaan vaatekappaleeseen. Tai valitse farkut, joihin on lisätty koristekiviä tai helmiä, jotka tekevät asukokonaisuudesta nuorekkaan ja raikkaan.Tyttömäiset pastellinsävyt muistuttavat meitä lapsuudesta. Yhdistele niitä rohkeasti keskenään tai tasapainota asukokonaisuus denimin avulla.


Joka tapauksessa naiselliset värit ja räväkät yksityiskohdat ovat nyt täällä. Käytä siis asukokonaisuuksia leikkikenttänä ja yhdistele värejä mielesi mukaan.