Everyday Women: Esittelyssä 2 voimanaista, jotka inspiroivat meitä

Everyday Women: Esittelyssä 2 voimanaista, jotka inspiroivat meitä
Everyday Women: Esittelyssä 2 voimanaista, jotka inspiroivat meitä

Vuoden juhlavin kausi on alkanut, ja tämä tarkoittaa muun muassa joulujuhlia, pikkujouluja ja uudenvuodenaattoa. Nyt on siis hyvä hetki panostaa paljetteihin, glitteriin, samettiin, pitsiin ja yhteensopiviin asuihin.


Me Zizzillä otamme juhlat avosylin vastaan. Laita siis jalkaa toisen eteen ja hymyile. Elämä on juhlan arvoinen asia ja sinut on kutsuttu mukaan – tanssi mukana ja pidä tahtia yllä.


Everyday Women -konseptissa on kyse siitä, että opimme toisiltamme, ja tuemme ja inspiroimme toisiamme. Siksi Everyday Women -naiset, Anna Sofie ja Caroline, kertovat tässä, mitä voimanaiseksi identifioiminen tarkoittaa heille ja mitä voimaannuttavia juhla-asuja he käyttävät mielellään.


Annetaan puheenvuoro kyseisille naisille.

Millainen on voimanainen?

"Voimanainen on nainen, joka tuntee itsensä, tietää vahvuutensa ja heikkoutensa ja hallitsee niitä! Hän tietää arvonsa. Voimanainen tietää mitä haluaa ja tavoittelee haluamaansa, mutta ei koskaan muiden kustannuksella. Me tuemme toisiamme hyvinä ja vaikeina aikoina."

- Caroline, Saksa


"Voimanainen on nainen, jolla on syvä yhteys itseensä. Hänellä on vahva intuitio ja hän hyödyntää sitä reflektoidakseen ja kehittääkseen itseään läpi elämän. Hän on pysäyttämätön voima."

- Anna Sofie, Tanska


Arki- ja juhlavaatteiden eroavaisuudet

"Minulle juhlavaatteet tuovat esiin hauskoja, flirttailevia ja seksikkäitä puoliani, ja rakastan kimallusta ja glitteriä! Haluan tuntea oloni seksikkääksi ja pukeudun yleensä kurvejani korostavaan ja hieman ihoa paljastavaan asuun."

- Caroline, Saksa


"Arki- ja juhlavaatteeni eivät oikeastaan eroa toisistaan. Voin käyttää hyvin juhlavia vaatteita arjessa ja rentoja vaatteita juhlissa. Sifonki, glitter ja pitkät mekot ovat vain hieman todennäköisempiä valintoja juhliin kuin arkeen."

- Anna Sofie, Tanska

Me tuemme toisiamme hyvinä ja vaikeina aikoina
Caroline, Saksa

Hyvien juhlien ja juhlapukeutumisen resepti

"Hyvät juhlat käynnistyvät aina hyvän seuran myötä. Parasta on juhlat parhaiden ystävieni kanssa, koska tunnen oloni mukavaksi heidän seurassaan. Hyvä seura tarkoittaa myös mukavia ja avoimia ihmisiä. Tanssiminen on itsestäänselvyys! Parhaimmillaan se tarkoittaa joko vanhan koulukunnan hip hopia tai soul-klassikoita. Mieluisa juhla-asuni on musta, puolipitkä, tiukka ja hihaton mekko ja pari valkoisia lenkkareita. Se on erittäin mukava ja seksikäs asu. Käytän yleensä lenkkareita, kun menen ulos, koska juhliminen tarkoittaa minulle myös tanssimista, enkä voi tanssia korkokengillä."

- Caroline, Saksa


"Onnistuneisiin juhliin kuuluu hyviä ystäviä, hyvää viiniä, tanssia ja paljon naurua. Tärkeintä juhlapukeutumisessani on, että tunnen oloni mukavaksi, ja sen lisäksi asussa on oltava vähän jotain ekstraa."

- Anna Sofie, Tanska


Juhla-asun valinta

Mekko vai yhteensopiva kaksiosainen asu

Mekko: "Mekot saavat minut aina tuntemaan itseni naiselliseksi, seksikkääksi ja mukavaksi."

- Caroline, Saksa


Molemmat: "Rakastan molempia!"

- Anna Sofie, Tanska


Pitsi vai sametti

Pitsi: "Pitsi näyttää ihoa vasten hyvin seksikkäältä, mutta herkällä tavalla."

- Caroline, Saksa


Pitsi: "Koska sametissa tulee aivan liian kuuma tanssiessa."

- Anna Sofie, Tanska


Paljettimekko vai pikkumusta

Paljettimekko: "Pidän huomiosta ja huomion keskipisteenä olemisesta silloin tällöin. Paljetit saavat minut tuntemaan itseni 70-luvun diskokuningattareksi."

- Caroline, Saksa


Pikkumusta: "Pikkumusta on aina hyvä ja helppo valinta, jos minulla on kiire tehdä lähtöä."

- Anna Sofie, Tanska

Kiitos kahdelle Everyday Women -naiselle, Anna Sofie ja Caroline, jotka korostavat ’voima’-sanan merkitystä ja tuovat esiin kaksi aitoa ja erilaista voimanaisen profiilia. Inspiroidu heidän juhlallisesta suhtautumisestansa elämään sekä kimaltelevista juhla-asuistaan.


Valitse asu, joka saa sinut tuntemaan itsesi voimaannuttavaksi, olipa kyseessä sitten lenkkarit ja collegehousut tai kimalteleva mekko ja korkokengät. Voimanainen ei pelkää näyttää, kuka hän on. Hän on tarpeeksi hyvä juuri omana itsenään. Pidä selkä suorana, pysy vahvana ja muista, että elämä on aina juhlan arvoinen.