Everyday Women - ensimmäiset askeleet

Everyday Women - ensimmäiset askeleet

Päivä osana Everyday Women -yhteisöä

Kuvailisitko itseäsi rohkeaksi, ainutlaatuiseksi vai kenties rehelliseksi?


Vietimme päivän aurinkoisessa Kööpenhaminassa kuuden naisen kanssa. Yllä mainitut adjektiivit kuvaavat Everyday Women -yhteisön naisia täydellisesti. Kaikki heistä ovat ainutlaatuisia, rohkeita ja samaistuttavia arjen haasteineen.


Naisena tunnen velvollisuudekseni olla oma itseni ja osoittaa, että kaikki naiseudessa on normaalia ja kaunista. Sen näyttäminen sosiaalisessa mediassa ja arkielämässämme luo samaistuttavuutta. Siksi hain osaksi Everyday Women -yhteisöä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen brändin ottavan kantaa asioihin asiakkaidensa kautta.

- Andrea Bunod, 24, Ranska

Everyday Women -yhteisön tavoitteena on saada naiset tuntemaan itsensä kuulluksi ja nähdyksi. Yrityksenä kuuntelemme tavallisten naisten näkemyksiä ja huomioimme heidän tarpeensa. Tämä näkyy kaikessa toiminnassamme: vaatteiden tuotannossa ja istuvuudessa, koko-oppaiden päivittämisessä, verkkosivuston käyttökokemuksessa sekä erilaisissa kampanjoissa. Meille Zizzi-nainen ei ole vain asiakas tai Instagram-seuraaja, vaan paljon enemmän. Hän voi olla esimerkiksi Zizzin sanoman lähettiläs, inspiraation lähde tai henkilö, johon samaistua. Yhteisön tavoitteena on luoda muodissa tilaa kaikille, sekä varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus hyvin istuviin ja trendikkäisiin vaatteisiin.


Elämä on lyhyt ja jokainen meistä on ainutlaatuinen. Heittäydy ja ole oma itsesi.

- Andrea Bunod, 24, Ranska

Everyday Womenin tavoite on tehdä maailmasta samaistuttavampi. Tarvitsemme lisää aitoutta ja kuulluksi tulemista. Olemme toistemme kaltaisia, olimmepa sitten ruudun tai kassan toisella puolella. Haastamme käsityksen siitä, mikä on normaalia.


Kutsuimme kuusi upeaa naista Kööpenhaminaan keskustelemaan elämästä ja kaikesta siihen liittyvästä maan ja taivaan väliltä. Kaikki heistä tulevat eri puolilta Eurooppaa: kolme Tanskasta, yksi Norjasta, yksi Ranskasta ja yksi Itävallasta. Naiset ovat iältään 22–74-vuotiaita, eivätkä he olleet tavanneet toisiaan ennen yhdessä viettämäämme päivää.


Olemme todella erilaisia keskenämme, ja siksi haluankin ihmisten näkevän, että olemme kaikki ainutlaatuisia ja kauniita omalla tavallamme. Vaikka olemme erilaisia, olemme myös samanlaisia. Haluan, että jokainen nainen näkee kauneutensa.

- Jasmin Mairhofer, 37, Itävalta

Kuvittele skenaario, jossa tulet vieraaseen maahan tai kaupunkiin ja tapaat joukon tuntemattomia naisia. Se vaatii rohkeutta. Kaikki kuusi naista tekivät tilaa kalenteriinsa tapaamista varten tietämättä mitä tai ketä heitä olisi vastassa.


Olin utelias ja hieman peloissani siitä, miltä muut naiset näyttävät. Kuvittelin heidän olevan malleja, mutta todellisuudessa he olivat kaikki samaistuttavia ja kauniita naisia.

- Stina Vea, 28, Norja


Osana Everyday Women -yhteisöä nämä kuusi naista ovat sitoutuneet auttamaan Zizziä. Keskustelemme ja vaihdamme näkemyksiä parhaiden tuotteiden ja uuden naiskuvan luomiseksi. Huomioimme ja hyödynnämme kaikki yhtäläisyytemme ja eroavaisuutemme. Meille kaikille on tärkeää voida kokea samaistumista ja tulla hyväksytyksi omana itsenämme. Siksi on tärkeää, että kaikille naisille löytyy istuvia vaatteita ja verkkokaupassa näkemämme mallit kuvastavat todellisia asiakkaita. Everyday Women on kunnianosoitus tavanomaisille naisille, jotka ovat rohkeita, ainutlaatuisia, haavoittuvaisia ja vahvoja.


Osa 1/3