9 joululahjaideaa

9 joululahjaideaa

Hanki inspiraatiota joulushoppailuun täältä

Kaipaatko inspiraatiota tämän vuoden toivelistalle?

Lue lahjaoppaasta, mitä kolme Everyday Women -naista toivovat jouluksi. Saat lahjavinkkejä niin muille kuin itsellesikin. Ehkä näin löydät täydellisen lahjan esimerkiksi ystävälle, siskolle, äidille, isoäidille tai jollekin muulle läheiselle. Lue lisää:

3 naista – 3 toivelistaa

1. Nahkanilkkurit

2. Nilkkurit

3. Softshell-housut


"Toivon kaksi paria nahkakenkiä. Molemmat ovat tosi upeat ja sopivat hyvin yhteen hameiden, mekkojen ja housujen kanssa."

"Lisäksi toivon softshell-housuja, koska tykkään olla ulkona talvella. Pohjoismaisessa ilmastossa ne olisivat superhyvät, lämpimät ja käytännölliset."

1. Vaellushousut

2. Alusvaatteita – rintaliivit ja alushousut

3. Uudenvuoden mekko


"Haluaisin vaellushousut, koska ne ovat aika kalliit. Pidän Zizzin ajatusmaailmasta ja siitä miten he tarjoavat vaatteita kaikenkokoisille naisille kaikkiin tilanteisiin ja aktiviteetteihin. Lisäksi vuoden 2024 to do -listallani on enemmän ulkoilmajuttuja ja nämä housut sopisivat siihen täydellisesti."

"Seksikkäät alusvaatteet eivät koskaan petä! Setti on moderni ja erittäin näyttävä. Lisäksi se on mukava päällä ja kaiken kaikkiaan todella upea! Käytän vain toppaamattomia rintaliivejä, koska tunnen oloni naisellisemmaksi sellaisissa."

"Tarvitsen jotain uudenvuodenaatoksi ja siksi haluan tämän mekon! Näin mekon, jossa oli kimaltelevia niittejä ja ajattelin, että se olisi upea uudeksivuodeksi."

1. Veluurihousut

2. Toppi paljeteilla

3. Nilkkurit


"Haluaisin veluurihousut ja paljettitopin, koska haluan jouluksi ja uudeksi vuodeksi juhlavamman asun, jossa on kimallusta. Ajattelin käyttää puseroa myös päivinä, jolloin haluan hieman päheämmän asukokonaisuuden. Ehkä käyttäisin puseron ja housujen kanssa pitkää mustaa neuletakkia tai bleiseria. Minusta molemmat sopisivat hyvin asuun!"

"Nilkkurit ovat niin hienot! Rakastan räväköitä pohjia ja sitä, että niissä on leveä varsi, joka sopii jaloilleni. Lisäksi ne sopisivat täydellisesti veluurihousujen tai mekon kanssa."

Toivelistan vastaanottajan kannalta on aina hyvä, jos toiveita on eri hintaluokissa. Lisäksi on mukava toivoa tai antaa lahja, jota henkilö ei ostaisi itse. Näin sekä lahjan antaminen että saaminen tuntuu erityiseltä. Kysyimme Everyday Women -naisilta, mikä on heille tärkeintä joululahjan antamisessa:


Mikä on tärkeintä, kun annat joululahjoja läheisillesi?


"Yleensä kysyn ystäviltä ja perheeltä, mitä he toivovat. En nimittäin halua, että lahja jää käyttämättä. Jos annan joululahjaksi vaatteita, valitsen ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja vaatteita."

- Caroline, 39, Saksa


"Haluan tietää tai uskoa, että vastaanottaja arvostaa lahjaa ja on tyytyväinen siihen. Minusta on erityisen kiva antaa jonkinlainen kokemus. Jotain, josta jää mukava muisto."

- Anna, 60, Ruotsi


"Tärkeintä on ehdottomasti löytää jotain sellaista, mitä henkilö on kertonut epäsuorasti tarvitsevansa, mutta ei ehkä edes ajatellut laittavansa listalle. On parasta, kun ihmiset ovat yllättyneitä ja ilahtuneita samaan aikaan."

- Anna Sofie, 34, Tanska


Tässä on kolme hyvin erilaista vinkkiä vuoden 2024 joululahjoiksi naisille. Ehkä tunnet jonkun, joka haluaisi samanlaisen lahjan?


Jouluterveisin

Everyday Women ja Zizzi