Zizzi tukee rintasyövän vastaista työtä vuonna 2022

Zizzi tukee rintasyövän vastaista työtä vuonna 2022
Zizzi tukee rintasyövän vastaista työtä vuonna 2022

Me Zizzillä arvostamme rintoja – kaikissa muodoissa, väreissä ja kokoisina. Siksi lahjoitamme rahaa tanskalaiselle rintasyöpäjärjestölle joka kerta, kun ostat mallistostamme tuotteen, joka on valmistettu erityisesti tätä tarkoitusta varten. Näin myös sinä voit tukea rintasyövän vastaista työtä. Tänä vuonna löydät valikoiman teeman mukaisia alusvaatteita ja t-paitoja sivustoltamme 22.9.2022 alkaen.


Jos haluat tietää lisää tanskalaisen järjestön toiminnasta ja siitä mihin rahat käytetään, lue lisää alta.

Tanskalaisen järjestön syövän vastainen työ

Tanskassa järjestetään vuosittain kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ja kerätä varoja rintasyövän ehkäisemiseen. Kampanjan on luonut tanskalainen järjestö, joka taistelee joka päivä kaikkia syöpämuotoja vastaan. Järjestöllä on kolme tavoitetta:


1. Vähemmän ihmisiä sairastuu syöpään

2. Yhä useampi selviytyy syövästä

3. Kaikilla on mahdollisuus hyvään elämään syövän aikana ja sen jälkeen


Kampanjan keskipisteenä on rintasyöpä. Kyseessä on tunnettu tanskalainen kampanja, joka saa vuosittain suuren tuen tanskalaisilta, mukaan lukien sekä yritykset että sponsorit. Kampanja edustaa ainutlaatuista yhteisöä, jossa tanskalaiset kokoontuvat yhteen tukemaan rintasyövän vastaista taistelua ja keräämään rahaa sen hyväksi. Me Zizzillä haluamme tietenkin edistää tätä.


Mihin rahat käytetään?

Kun ostat yhden tai useamman tuotteen tästä mallistosta, autat samalla tukemaan rintasyövän ehkäisemistä. 10 % summasta ohjautuu tanskalaisen järjestön hankkeisiin ja toiminta-alueille. Voit lukea lisää alta.


Tutkimus

Tutkimus pelastaa ihmishenkiä. Siksi järjestössä työskentelee päivittäin useita tutkijoita, jotka pyrkivät muun muassa varmistamaan, että rintasyöpä havaitaan aikaisemmin, hoidot tehdään hellävaraisemmiksi ja että useammat rintasyövästä selviytyneet saavat hyvän elämän diagnoosin jälkeen. Lisäksi he tukevat tanskalaista syöpätutkimusta yliopistoissa ja sairaaloissa eri puolilla maata.


Potilaan tukeminen

Onneksi yhä useammat ihmiset selviytyvät nykyisin rintasyöpädiagnoosista. On kuitenkin tärkeää, että potilaita ja heidän perheitään tuetaan, jotta he voivat elää hyvää elämää sekä rintasyövän aikana että sen jälkeen. Tämän vuoksi Tanskan syövän vastainen järjestö tarjoaa potilastukea syöpää sairastaville naisille ja heidän perheilleen. Tämä tarkoittaa ilmaista neuvontaa ja tukea esimerkiksi syöpäneuvontapisteissä eri puolilla maata ja etäneuvonnassa, jonka kautta tukea tarjotaan päivittäin puhelimitse, chatissa tai Skypessä.


Valistus

Valistus voi auttaa syövän ehkäisyssä. Ruokavaliolla, liikunnalla ja alkoholilla on myös keskeinen rooli rintasyövän ehkäisyssä. Siksi tanskalainen järjestö pyrkii kertomaan miten hyvät neuvot voidaan muuttaa konkreettiseksi käyttäytymismalleiksi, jotka vastaavasti vähentävät syöpäriskiä.Kaikki tämän artikkelin tiedot ovat peräisin tanskalaiselta rintasyöpäjärjestöltä. Jos haluat tietää miten voit tukea rintasyövän vastaista työtä ja lukea lisää eri hankkeista, voit vierailla heidän verkkosivuillaan täällä.