Jaa kohteliaisuutesi

- Be kind. Be you.


Olet varmasti tuttu tunne, kun saat kohteliaisuuden. Saatat tuntea pientä hämmennystä, nostat hartiasi korviin tai käännyt hieman pois antajasta. Ehkä lähetät automaattisesti muutaman ystävällisen sanan takaisin kiitollisuuden eleenä. On mukavaa saada kohteliaisuus, sekä pinnalliset että syvällisemmät.


Tämän ajanjakson aikana keskitymme välittämään ystävällisiä sanoja - sekä itsellemme että muille. Katso alta 5 naisten antamaa kohteliaisuutta itselleen ja toisilleen. Ehkä saat inspiraatiota antaa kohteliaisuus itsekin? Voit esimerkiksi katsoa itseäsi peilistä ja sanoa jotain positiivista siitä, mitä näet. Aluksi se saattaa tuntua etäiseltä, mutta jos jatkat, se tuottaa paljon hyvää energiaa. Ehkä annat kohteliaisuuden läheisellesi ja kerrot, mitä hän sinulle merkitsee. Ehkä olet tarpeeksi rohkea sanomaan jotain mukavaa tuntemattomalle kadulla.


Kohteliaisuudet lämmittävät sydäntä - paljon pidempään kuin mitä kestää sanoa ne ääneen. Jaa kohteliaisuutesi onnekkaan vastaanottajan kanssa ja kanssamme Instagramissa.