Flash by Zizzi -pusero

Lyhythihainen printtikuvioinen pusero, jossa on pyöreä pääntie ja normaali istuvuus. Tämä pusero sisältää 100 % LENZING™ ECOVERO™ Viskoosikuituja, jotka tukevat luonnollista pehmeyttä ja laskeutuvuutta.

FLASH – Lyhythihainen viskoosipusero printillä, Bright Green Wh.AOP, Model FLASH – Lyhythihainen viskoosipusero printillä, Bright Green Wh.AOP, Model
Siirry tuotteeseen

Flash by Zizzi -hame

Maksihame, jonka yläosassa on leveä smokkiosa, joka antaa joustavan vyötärön ja takaa hyvän istuvuuden ilman, että se on tiukka. Hame sisältää 100 % LENZING™ ECOVERO™ Viskoosikuituja, jotka tukevat luonnollista pehmeyttä ja laskeutuvuutta.

FLASH – Viskoosista valmistettu rypytetty maksihame, Bright Green Wh.AOP, Model FLASH – Viskoosista valmistettu rypytetty maksihame, Bright Green Wh.AOP, Model
Siirry tuotteeseen

Sandaalit Zizziltä.

Nahkasandaali, jossa on leveä istuvuus. Sandaalissa on tarranauhat jalkaterän päällä ja solkikiinnitys kantapään ympärillä optimaalista istuvuutta varten.

Pohja on suunniteltu kaarituella optimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja siinä on pehmeä pohjallinen kevyesti pehmustetulla materiaalilla, joten kenkää on mukava käyttää koko päivän.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi Tuotteen mitat -kohdan taulukosta.

Lue lisää kenkäoppaastamme

Leveälestiset nahkasandaalit, joissa on säädettävät hihnat, Irish Cream, Image
Siirry tuotteeseen