10 kesätakkia naisille 2023

10 kesätakkia naisille 2023

Kun auringon säteet alkavat lämmittää ja päivät pitenevät, haluat nauttia ulkoilmasta. On aika kaivaa esiin kevyet kesätakit pluskoossa.


Kesä ei aina takaa aurinkoisia säitä. Myös aurinkoiset päivät viilenevät iltaa kohti. Siksi onkin hyvä varata mukaan kevyt takki lämmittämään viileinä kesäiltoina.


Tarjoamme 10 vinkkiä naisten pluskokoisista kesätakeista kesäkaudella 2023. Löydät pluskoossa sekä lyhyitä että pitkiä takkeja.

Lyhyet kesätakit

Kesäkaudella 2023, nähdään erityisesti naisten lyhyitä kesätakkeja. Löydät laajan valikoiman tyylikkäitä kesätakkeja. Alla lisäksi vinkkejä, miten yhdistää kesätakkeja asuihisi.


Nahkatakki

Nahkatakki on suosikkivaate monen naisen vaatekaapissa. Se on helppo yhdistää erilaisiin asuihin, mikäli haluat tuoda asuusi hieman särmää. Voi yhdistää pluskokoisen nahkatakin vaikka naisellisen mekon kanssa tai lisätä sen täydentämään rentoa asua t-paidan ja farkkujen kanssa.


Farkkutakki

Lyhyt farkkutakki on ajaton klassikko. Pluskokoisella farkkutakilla luot mille tahansa asulle siistin ilmeen. Kuten nahkatakin, voit yhdistää farkkutakinkin kauniin värikkään mekon kanssa lisätäksesi särmää naiselliseen asuusi. Voit myös yhdistää farkkutakin farkkushortsien tai farkkujen kanssa luodaksesi siistin farkkukesäasun.


Bomber-takki

Lyhyellä bomber-takilla voit lisätä asuusi sporttisuutta. Bomber-takit on usein valmistettu ohuista materiaaleista, minkä ansiosta ne sopivat loistavasti kesätakeiksi. Yksinkertaiset bomber-takit on helppo yhdistää erilaisiin kesäasuihin.


Lyhyt bleiseri

Jos tarvitset ohuen takin tai vain jotakin peittämään käsivarsiasi, naisten lyhyt bleiseri on loistava valinta. Voit tuoda asuusi persoonaa valitsemalla värikkään bleiserin perinteisen mustan sijaan ja yhdistää sen kaikkeen klassisista paidoista kuosillisiin t-paitoihin. Vain taivas on rajana.


Parkatakki

Jos kaipaan kesätakiltasi enemmän kuin kevyttä lämmitystä viileneviin kesäiltoihin, on ohut parkatakki loistava vaihtoehto. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten hyvät taskut, säädettävät osat ja kestävä materiaali ovat vain osa tämän monipuolisen arkitakin loistavista ominaisuuksista.

Pitkät kesätakit

Jos pidät klassisesta tyylistä, valitse itsellesi pitkä kesätakki. Kuten lyhyissä takeissa, pitkissä takeissa on saatavilla monenlaisia tyylejä. Alla olevat tuotteet ovat valintamme kauden suurimmista trendeistä.


Pitkä paitatakki

Paitatakit ovat kerryttäneet suosiota. Pitkän paidan ja takin yhdistelmä tekee siitä sekä trendikkään että loistavan lisäkerroksen viileinä kesäpäivinä. Paitatakin väristä ja materiaalista riippuen se voi olla siisti tai klassinen osa asuasi.


Trenssitakki

Trenssitakit ovat suosittuja naisten kesätakkeja. Perinteisen trenssitakin väri on vaalea, mikä sopii loistavasti valoisiin kesäpäiviin. Materiaali on usein kevyttä, ja klassiset yksityiskohdat tyylikäs lisä mihin tahansa asuun – olipa sitten suosikkejasi sitten farkut ja lenkkarit tai hame ja korkokengät.


Pitkä bleiseri

Naisten bleiseri on aika tyylikäs valinta. Valitsemalla pitkän bleiserin lisäät asuusi uuden ulottuvuuden. Pitkän pluskokoisen bleiserin klassiset elementit, kuten kaulus, napitus, kevyt materiaali, ja lisäpituus lisäävät entisestään sen naisellisuutta. Yhdistä rentoon työasuusi esimerkiksi musta bleiseri farkkujen ja t-paidan kanssa.


Pitkä tikattu takki

Pitkä tikattu takki on yksi kesän lämpimimmistä pluskoon takeista. Takeissa kevyesti tikattuja erilaisia tikkikuvioita, jotka mahdollisuuden tehdä asustasi persoonallisen – voit valita vaikka klassiset ruutukuvion tai erikoisemman reunakuvion. Löydä itsellesi sopivin väri ja kuvio, ja tyylikäs ja lämmin kesä on taattu.

Käytännöllinen kesätakki: Sadetakki

Kesän myötä voi odottaa lämpimämpiä ja valoisampia päiviä. Toisinaan pilvet kuitenkin peittävät taivaan ja tuovat sateen mukanaan. Siksi onkin hyvä varautua sadetakilla. Saatat asua paikassa, jossa sade kuuluu kesään tai vaikka matkustaa jonnekin, jossa on tarpeellista olla mukana takki pitämässä sinut kuivana.


Sadetakin päätarkoitus on pitää sinut kuivana, mutta ei ole toki haitaksi, jos se myös näyttää hyvältä. Laajasta sadetakkivalikoimastamme löydät lyhyitä ja pitkiä sadetakkeja eri väreissä ja malleissa. Löydät paljon vaihtoehtoja hyvän sadetakin hankkimiseen, mikäli kesä näyttää märän puolensa.