Väri: Sininen

Zizzin mekko

Midi-mekko, jossa on kapeat säädettävät olkaimet ja pieni laskostus edessä pääntiessä, joka tuo kauniin poimutuksen mekon väljään A-linjaiseen malliin. Tämä mekko sisältää 100 % LENZING™ ECOVERO™ -viskoosikuituja, jotka tukevat luonnollista pehmeyttä ja laskeutuvuutta.

Yksivärinen olkainmekko viskoosista, Navy Blazer, Image Yksivärinen olkainmekko viskoosista, Navy Blazer, Model
Siirry tuotteeseen

Pusero Zizziltä.

Lyhythihainen pusero pyöreällä pääntiellä, takana olevalla avaimenreikäkiinnityksellä ja pitsiyksityiskohdalla sivuilla. Pusero on istuvuudeltaan normaali. Se on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä puuvillan ja pellavan sekoitteesta, mikä tekee siitä mukavan ja ihanteellisen valinnan lämpimiin päiviin.

Puuvilla-pellavasekoitteinen pusero nyöriyksityiskohdalla, Sandshell, Image Puuvilla-pellavasekoitteinen pusero nyöriyksityiskohdalla, Sandshell, Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Vihreä

Swim by Zizzi bikiniyläosa

Bikiniyläosa, jossa on kolmiomalli ja glitteriä. Tässä bikiniyläosassa on kapeat taakse solmittavat nauhat ja lisätukea antava verkkovuori.

Kimaltava ja kolmiomallinen bikiniyläosa, Storm, Image Kimaltava ja kolmiomallinen bikiniyläosa, Storm, Model
Siirry tuotteeseen

Swim by Zizzi bikinialaosa

Bikinihousut, joissa on kimallekoristelu ja korkea vyötärö. Tässä bikinialaosassa on verkkovuori lisätukea ja mukavuutta varten.

Glitteröidyt bikinihousut, joissa on korkea vyötärö, Storm, Image Glitteröidyt bikinihousut, joissa on korkea vyötärö, Storm, Model
Siirry tuotteeseen

Sandaalit Zizziltä.

Nahkasandaali, jossa on leveä istuvuus. Sandaalissa on tarranauhat jalkaterän päällä ja solkikiinnitys kantapään ympärillä optimaalista istuvuutta varten.

Pohja on suunniteltu kaarituella optimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja siinä on pehmeä pohjallinen kevyesti pehmustetulla materiaalilla, joten kenkää on mukava käyttää koko päivän.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi Tuotteen mitat -kohdan taulukosta.

Lue lisää kenkäoppaastamme

Leveälestiset nahkasandaalit, joissa on säädettävät hihnat, Irish Cream, Image
Siirry tuotteeseen