Swim by Zizzi -bikinitoppi

Yksivärinen kolmiomallinen bikinitoppi, jossa on leveä helma ja irrotettavat pehmusteet jotka tarjoavat lisätukea ja muotoa. Bikinitoppi kiinnitetään säädettävillä nauhoilla selkäpuolelta. Siinä on ristikuvio joka lisää koristeellista, naisellista tyyliä.

Bikinitoppi, jossa on irrotettavat pehmusteet ja nauha selässä, Black, Image Bikinitoppi, jossa on irrotettavat pehmusteet ja nauha selässä, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Valkoinen

Smokkihame Zizziltä.

Lyhyt hame koristeellisella reikäkuviolla. Hame on valmistettu 95 % kierrätetystä polyesteristä, ja siinä on pehmeä viskoosivuori. Hameessa on joustava smokkivyötärö, joka takaa räätälöidyn ja mukavan istuvuuden.

Röyhelöhame reikäkuvioinnilla, Bright White, Image Röyhelöhame reikäkuvioinnilla, Bright White, Model
Siirry tuotteeseen

Bikinialaosa Swim by Zizziltä.

Yksivärinen bikinialusosa, joka on kloorinkestävää, lujaa ja nopeasti kuivuvaa materiaalia. Näissä bikinien alaosissa on normaali vyötärönkorkeus ja brasilialainen muoto, missä on korkeampi leikkaus ja vähemmän peittävä pakaraosa.

Yksivärinen bikinialaosa normaalilla vyötäröllä, Black, Image Yksivärinen bikinialaosa normaalilla vyötäröllä, Black, Model
Siirry tuotteeseen

Zizzi-sandaalit

Tekomokkasandaalit leveällä istuvuudella Sandaaleissa on leveät lestit, ristikkäiset remmit ja joustavat paneelit sisäpuolella, jotka takaavat joustavan istuvuuden. Sandaalit mukautuvat jalkaasi optimaalisen mukavuuden ja tuen takaamiseksi.

Pohjissa on kaarituki optimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja niissä on pehmeä pohjallinen kevyesti pehmustetusta materiaalista, joten kenkiä on mukava käyttää koko päivän ajan.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi "Tuotteen mitat" -taulukosta.

Lue lisää kenkäoppaastamme.

Tekomokkaiset sandaalit ristikkäisillä remmeillä, Woodsmoke, Image
Siirry tuotteeseen