Väri: Sininen

Bleiseri Zizziltä. 

Upea bleiseri klassisella ja meleeratulla designilla. Bleiserissä on klassinen kaulus, sivutaskut ja nappikiinnitys yhdellä napilla.

Katso yhteensopivat housut  - M90007B

Meleerattu bleiseri nappikiinnityksellä, Infinity , Image Meleerattu bleiseri nappikiinnityksellä, Infinity , Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Sininen

Housut Zizziltä.

Tyylikkäät melange-tyyliset housut, jotka ovat valmistettu pehmeästä ja joustavasta 88 % kierrätettyä polyesteriä sisältävästä materiaalisekoitteesta. Housuissa on väljä istuvuus ja halkiot alareunassa. Housuissa on sivutaskut, vyölenkit, joustava vyötärönauha takana, ja ne suljetaan etupuolelta napilla.

Melierte Hose mit Gummizug und Knopfverschluss, Infinity , Image Melierte Hose mit Gummizug und Knopfverschluss, Infinity , Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Sininen

Toppi Zizziltä.

Tyylikäs hihaton satiinitoppi, jossa on joustava alaosa kauniin ilmapalloefektin aikaansaamiseksi. Topissa on korkea pääntie, jossa on röyhelöinen reuna ja avaimenreikäkiinnitys, jossa on helminappi.

Hihaton juhlatoppi satiinista, Night Sky, Image Hihaton juhlatoppi satiinista, Night Sky, Model
Siirry tuotteeseen
Price reduced from 79,99 € to 63,99 €
Väri: Kulta

Zizzi-sandaalit

Tekonahkaiset glitterisandaalit, joissa on leveä istuvuus. Kaikki remmit voidaan säätää joko tarranauhalla tai soljella optimaalisen istuvuuden varmistamiseksi.

Pohjissa on kaarituki optimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja niissä on pehmeä pohjallinen kevyesti pehmustetusta materiaalista, joten kenkiä on mukava käyttää koko päivän ajan.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi "Tuotteen mitat" -taulukosta.

Lue lisää kenkäoppaastamme.

Leveälestinen tarroilla kiinnitettävä kimallesandaali, Gold Glitter, Image
Siirry tuotteeseen