Väri: Sininen

Kesämekko Zizziltä.

Kesämekko, jossa on kukkakuvio, mukava istuvuus sekä kauniisti leikattu helma. Mekossa on säädettävät olkaimet, v-pääntie ja joustava selkäosa, minkä ansiosta mekko myötäilee miellyttävästi vartaloa. Tämä mekko sisältää 100 % LENZING™ ECOVERO™ Viscose -kuitua, mikä tuo luonnollisen näköistä pehmeyttä ja laskeutuvuutta.

Naruolkaiminen kesämekko viskoosia, Multi Flower AOP, Image Naruolkaiminen kesämekko viskoosia, Multi Flower AOP, Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Vihreä

Swim by Zizzi bikiniyläosa

Bikiniyläosa, jossa on kolmiomalli ja glitteriä. Tässä bikiniyläosassa on kapeat taakse solmittavat nauhat ja lisätukea antava verkkovuori.

Kimaltava ja kolmiomallinen bikiniyläosa, Storm, Image Kimaltava ja kolmiomallinen bikiniyläosa, Storm, Model
Siirry tuotteeseen

Swim by Zizzi bikinialaosa

Bikinihousut, joissa on kimallekoristelu ja korkea vyötärö. Tässä bikinialaosassa on verkkovuori lisätukea ja mukavuutta varten.

Glitteröidyt bikinihousut, joissa on korkea vyötärö, Storm, Image Glitteröidyt bikinihousut, joissa on korkea vyötärö, Storm, Model
Siirry tuotteeseen

Zizzi-sandaalit

Tekomokkasandaalit leveällä istuvuudella Sandaaleissa on leveät lestit, ristikkäiset remmit ja joustavat paneelit sisäpuolella, jotka takaavat joustavan istuvuuden. Sandaalit mukautuvat jalkaasi optimaalisen mukavuuden ja tuen takaamiseksi.

Pohjissa on kaarituki optimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja niissä on pehmeä pohjallinen kevyesti pehmustetusta materiaalista, joten kenkiä on mukava käyttää koko päivän ajan.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi "Tuotteen mitat" -taulukosta.

Lue lisää kenkäoppaastamme.

Tekomokkaiset sandaalit ristikkäisillä remmeillä, Woodsmoke, Image
Siirry tuotteeseen