Club Zizzin jäsenehdot

Ball Group Denmark ApS, yritysnro DK26407567, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Ball”), tarjoaa palveluna jäsenklubin nimeltä Club Zizzi (“Club Zizzi”). 

Club Zizzin kautta saat uutiskirjeitä, jäsentarjouksia, kutsuja paikallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, inspiraatiota, tyylivinkkejä, tietoa hattu- ja jalkinemuodista sekä muista kiinnostavista Ball -tuotteista ja palveluista muun muassa ruoan, juoman ja hyvinvoinnin alalta. 

Club Zizzi on elekronisesti toimiva asiakasklubi, jossa klubijäsenenä saat kaiken tiedon ja materiaalin joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Club Zizzin jäsenyys on ilmaista. Sinun on vain rekisteröidyttävä antamalla joitakin tietoja itsestäsi. Käytämme näitä tietoja Club Zizzin palveluiden toimittamiseen ja Club Zizzin kehittämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hyväksymällä nämä jäsenehdot, hyväksyt samalla Ball Group Denmark ApS:n henkilötietojen käsittelyehdot. Henkilötietojen käsittelyehdot löydät aina kotisivuiltamme osoitteesta www.zizzi.fi. Ballilla on oikeus tehdä nämä muutokset ilman varoitusta. Merkittävistä muutoksista, jotka voivat olla sinulle epäsuotuisia, ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Ball pidättää oikeuden Club Zizzin jäsenehtojen ja henkilötietojen käsittelyehtojen välttämättömiin ja tarpeellisiin muutoksiin. 

Voit aina lopettaa Club Zizzi -jäsenyytesi käyttämällä tilauksen lopettamislinkkiä, joka löytyy kaikkien Ball -yhtiöltä saamiesi sähköpostien alaosasta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Toivomme, että pidät Club Zizzistä.

Chattaa kanssamme
ASIAKASPALVELUUN

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, tilauksestasi tai verkkokaupasta ostettujen tuotteiden palauttamisesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa.

Kirjoita asiakaspalveluun

Asiakaspalvelun livechat on tällä hetkellä suljettu. Sen sijaan voit lähettää asiakaspalveluumme viestin täällä, niin vastaamme sinulle 12 tunnin kuluessa.

Kirjoita asiakaspalveluun
Asiakaspalvelun livechat on tällä hetkellä suljettu. Sen sijaan voit lähettää asiakaspalveluumme viestin täällä, niin vastaamme sinulle 12 tunnin kuluessa.