JÄSENEHDOT

Ball Retail A/S, yritysnro DK26407567, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Ball”), tarjoaa palveluna jäsenklubin nimeltä Club Zizzi (“Club Zizzi”).

Club Zizzin kautta saat uutiskirjeitä, jäsentarjouksia, kutsuja paikallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, inspiraatiota, tyylivinkkejä, tietoa hattu- ja jalkinemuodista sekä muista kiinnostavista Ball -tuotteista ja palveluista muun muassa ruoan, juoman ja hyvinvoinnin alalta.

Club Zizzi on elekronisesti toimiva asiakasklubi, jossa klubijäsenenä saat kaiken tiedon ja materiaalin joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Club Zizzin jäsenyys on ilmaista. Sinun on vain rekisteröidyttävä antamalla joitakin tietoja itsestäsi. Käytämme näitä tietoja Club Zizzin palveluiden toimittamiseen ja Club Zizzin kehittämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyväksymällä nämä jäsenehdot, hyväksyt samalla Ball Retail A/S:n henkilötietojen käsittelyehdot. Henkilötietojen käsittelyehdot löydät aina kotisivuiltamme osoitteesta www.zizzi.fi. Ballilla on oikeus tehdä nämä muutokset ilman varoitusta. Merkittävistä muutoksista, jotka voivat olla sinulle epäsuotuisia, ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Ball pidättää oikeuden Club Zizzin jäsenehtojen ja henkilötietojen käsittelyehtojen välttämättömiin ja tarpeellisiin muutoksiin.

Voit aina lopettaa Club Zizzi -jäsenyytesi käyttämällä tilauksen lopettamislinkkiä, joka löytyy kaikkien Ball -yhtiöltä saamiesi sähköpostien alaosasta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen uutiskirje@zizzi.fi

Toivomme, että tulet pitämään Club Zizzistä.

Kilpailun säännöt

- Win a 100€ Voucher

Tämän kilpailun tarjoaa Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund / Yritystunnus: 14017577.
Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt myös alla olevat kilpailun ehdot sekä jäsenehdot.
Osallistuessasi kilpailuun liityt samalla automaattisesti Club Zizzin jäseneksi (katso jäsenehdot) ja vastaanotat tervetulosähköpostin (ellet ole jäsen jo ennestään).
Kilpailuun ei liity ostopakkoa ja se käydään 05.04 - 05.05.2018.
Kun liityt Club Zizzin jäseneksi, osallistut arvontaan, jossa voi voittaa yhden kuvauksen tuotteista. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on 100,00€ Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen rahaan tai muihin tuotteisiin.
Voittajat arvotaan heti kilpailuajan päätyttyä.
Voittajille ilmoitetaan voitosta siihen sähköpostiosoitteeseen, jota on käytetty osallistumisen yhteydessä. Jos voittaja ei vastaa Zizzin sähköpostiin 14 kalenteripäivän kuluesssa viestin lähetyksestä, pidättää Zizzi oikeuden arpoa uusi voittaja.
Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisemisen Zizzin nettisivuilla, uutiskirjeissä ja sosiaalisen median tileillä, jos voitto osuu kohdallesi.
Zizzi pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai siirtää kilpailua osittain tai kokonaan, jos ilmaantuu ongelmia, jotka voivat vaikuttaa kilpailun oikeudenmukaiseen toteuttamiseen. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää tapauksissa, joissa kilpailun toteuttaminen ylläkuvatulla vastuullisella tavalla on teknisistä tai juridisista syistä estynyt.