Hääpuvut
- Isot koot

Hääpäivä on päätetty ja kutsut lähetetty matkaan – enää puuttuu vain täydellinen pluskoon hääpuku. Tutustu valikoimaamme ja ihastu upeisiin häämekkoihin. Yhdistä Zizzin hääpukuun huntu, näyttävät hääkengät ja tee juhlapäivästä taianomainen.

Hääpäivä on päätetty ja kutsut lähetetty matkaan – enää puuttuu vain täydellinen pluskoon hääpuku. Tutustu valikoimaamme ja ihastu upeisiin häämekkoihin. Yhdistä Zizzin hääpukuun huntu, näyttävät hääkengät ja tee juhlapäivästä taianomainen.

Yhtään tuotetta ei löytynyt kategoriassa

Löydä unelmamekkosi Zizziltä

Hääpäivänä jokainen morsian haluaa olla kauneimmillaan. Uudesta mallistostamme löydät häämekot kaikkiin hääjuhliin rennoista ulkohäistä ylellisiin hääjuhliin. Valitse valikoimastamme myös kauniit asusteet ja morsiusneitojen mekot.

Maistraattihäihin

Eleganssia maistraattihäihin. Tässä mekossa on kaunis leikkaus, läpikuultavat hihat ja nauha vyötäröllä. Viimeistele asukokonaisuus tyylikkäillä asusteilla. Esimerkiksi koristekivet tai hohtava metalli ovat näyttäviä yksityiskohtia.

Moderneihin häihin

Yhdistä moderneihin häihin sekä trendejä että perinteitä. Esimerkiksi syvä V-aukko on erityisen moderni. Sukkanauha toimii pienenä viettelevänä salaisuutena, joka on samalla rohkea ja elegantti.

Kirkkohäihin

Perinteisiin kirkkohäihin sopii huntu ja laahus. Näytä kaikkein romanttisin puolesi äläkä säästele perinteiden kanssa. Valitse romanttiseen mekkoon sopivia kimaltavia koruja tai helmiä.

Rentoihin häihin

Rentoihin häihin sopii perinteistä poikkeava häämekko. Esimerkiksi lyhyempi mekko, joka paljastaa hieman ihoa, on erinomainen valinta. Lyhyen mekon kanssa voit myös tanssia illalla huoletta. Lisää asusteita maltillisesti, jotta mekko pysyy huomion keskipisteenä.

Hääasusteet

Haluatko pitää hääpuvun huomion keskipisteenä vai viimeistellä asukokonaisuuden eleganteilla asusteilla? Klassinen huntu, tyylikkäät korut, naisellinen sukkanauha tai kaunis käsilaukku ovat joitain niistä asusteista, joilla voit täydentää hääasun.

Morsiusneidoille

Perinteisesti morsiusneidon mekot ovat juhlavia. Morsiusneitojen on näytettävä eleganteilta viemättä kuitenkaan huomiota pois morsiamelta. Siksi puolipitkä mekko on juuri täydellinen valinta. Valitse mekko, jossa on värikäs kuosi ja kaunis leikkaus sekä yksityiskohtia, kuten samaa pitsiä kuin morsiamen puvussa.

Valitse juuri oman tyylisesi hääpuku

Klassinen vai rennompi hääpuku? Vai ennemminkin väljänmallinen, boheemintyylinen mekko? Tai sittenkin tyköistuva pitsimekko? Tutustu Zizzin hääpukuvalikoimaan nyt ja valitse suosikkisi.