Näin käytät värillisiä sukkahousuja

Näin käytät värillisiä sukkahousuja

Värilliset sukkahousut piristävät asuasi

Mekko on aina turvallinen vaatevalinta. Usein saatat tarvita myös sukkahousut sen alle. Jos haluat elävöittää asuasi, naisten värilliset sukkahousut ovat ehdottomasti oikea valinta.


Olitpa sitten menossa juhliin tai toimistolle, värilliset pluskoon sukkahousut voivat piristää asuasi. Tämä trendi on kasvanut viime vuosina, ja näemme sitä kaikkialla – suurista muotitaloista sosiaaliseen mediaan ja katukuvassa ylipäänsä.


Itse asiassa voit käyttää värikkäitä sukkahousuja juuri niin kuin haluat. Sääntöjä ja rajoja ei ole. Mutta jos haluat tietää kaikki niksit niiden käyttöön, lue lisää alta.

Punaiset sukkahousut

Punaiset sukkahousut ovat tietysti itsestään selvä valinta talvella ja pikkujoulukauden ollessa edessäpäin. Yhdistä esimerkiksi velourmekko ja punaiset sukkahousut, niin saat asun, joka sopii täydellisesti talven juhliin. Viimeistele asu korkokengillä ja olet valmis juhliin.


Violetit sukkahousut

Voit helposti käyttää värillisiä sukkahousuja myös arkena. Kokeile esimerkiksi yhdistää violetit sukkahousut klassiseen paitamekkoon. Näin saat asun, joka on sekä tyylikäs että naisellinen. Nahkanilkkurit antavat asuun särmikkään elementin, ja sukkahousujen yhdistäminen vastaavasti tennareihin tekee asusta rennomman.


Siniset sukkahousut

Sininen on klassinen ja tyylikäs väri, joka toimii lähes kaikissa tilanteissa. Klassinen musta mekko voi saada uutta ilmettä sinisistä sukkahousuista ja samoin sinisen sävyinen mekko. Jos haluat säilyttää elegantin tyylin, siniset sukkahousut ovat ehdottomasti hyvä valinta.


Ihonväriset sukkahousut

Ihonväriset sukkahousut ovat perinteisin valinta. Niitä on saatavana eri sävyissä jalkojesi ihonsävyn mukaan. Tämänkaltaisten sukkahousujen käytölle ei ole myöskään minkäänlaisia rajoituksia. Koska ne ovat samaa sävyä ihosi kanssa, voit yhdistää ne eri väreihin. Vain mielikuvitus on rajana.


Kimaltelevat sukkahousut

Jos haluat erityisen juhlavan ilmeen, käytä kimaltelevia sukkahousuja mekon kanssa. Ne tuovat lisäsäväyksen mihin tahansa juhla-asuun. Ei ole väliä yhdistätkö ne yksiväriseen mekkoon, kuosilliseen mekkoon tai jopa kimaltelevaan mekkoon. Ne tuovat vain lisää asennetta ja tyyliä asuusi.


Kuvioidut sukkahousut

Jos haluat pitäytyä klassisissa mustissa sukkahousuissa, päivitä ne valitsemalla kuvioitu versio. Kuvioidut sukkahousut antavat yksiväriselle mekolle näyttävyyttä. Lisäksi voit valita fiilikseen ja tyyliin sopivan kuvion.


Vihreät sukkahousut

Vihreät sukkahousut ovat hillitymmät, ja sopivat neutraalimpien sävyjen ystäville. Ehkä sinulla on mekko, joka on jo itsessään värikäs. Voit antaa asullesi pienen säväyksen käyttämällä tummanvihreitä sukkahousuja klassisten mustien sukkahousujen sijaan.


Värikkäät, kärjettömät sukkahousut

Saatat suosia leggingsejä sukkahousujen sijaan – onneksi voit käyttää värikkäitä, kärjettömiä sukkahousuja aivan samalla tavalla kuin perinteisiä värikkäitä sukkahousuja. Värikkäät leggingsit mekon alla luovat yhtä ihastuttavan ilmeen kuin sukkahousutkin.

Voit käyttää värikkäitä sukkahousuja juuri niin kuin haluat. Ilman sääntöjä ja rajoituksia

Tarkista sukkahousujen denierluku

Jos innostut yhdistämään asuihisi värikkäitä sukkahousuja, on hyvä huomioida sukkahousujen langan vahvuus, joka tunnetaan myös nimellä denier. Mitä pienempi denierluku on, sitä ohuemmat sukkahousut ovat. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos käytät esimerkiksi kaikkein ohuimpia 40 denierin sukkahousuja, niiden väri ei myöskään erotu niin selvästi. Toisaalta, jos valitset värilliset 100 denierin sukkahousut, väri erottuu paremmin. Pidä tämä mielessäsi, kun etsit pluskoon värillisiä sukkahousuja.

Tämä trendi on tullut suositummaksi viime vuosina, ja näemme sen vaikutukset yhä useammassa paikassa