3 tapaa stailata poolokaulus

3 tapaa stailata poolokaulus
3 tapaa stailata poolokaulus

Meillä kaikilla on luultavasti oma suhteemme poolopaitoihin. Toiset rakastavat niitä ja käyttävät niitä viikoittain, kun taas toiset pitävät ne visusti kaapin perällä. Poolopaita on kuitenkin kaikkea muuta kuin tylsä: sitä voi tyylitellä lukemattomilla eri tavoilla, ja poolo on olennainen osa monien arkipukeutumista.


Erityisesti musta poolopusero on saavuttanut kulttimaineen luovien johtajien keskuudessa. Musta poolo on toiminut eräänlaisena minimalistisen yksinkertaisena vastapainona luovalle mielelle. Poolokauluksen suosiota ovat vieneet eteenpäin luovat johtajat, kuten Audrey Hepburn 1960-luvulla ja Steve Jobs, joka pukeutui aina farkkuihin, lenkkareihin ja mustaan poolopaitaan. Kyseessä oli nimikkoasu. Yksinkertainen asu, joka toimii joka tilanteessa.


Vaikka trendit muuttuvat, on poolokaulukselle aina aikansa ja paikkansa. Jos et vielä omista puseroa, jossa on korkea kaulus, listasimme 3 tapaa, joilla voit tyylitellä näyttävän yläosan.


Hihaton yläosa on valmistettu mukavasta ribatusta materiaalista, mutta vinkkimme ja niksimme sopivat kaikenlaisiin poolopaitoihin.

Kerrospukeutuminen: Bleiserin alla

Kerrospukeutuminen on monien suosima tyylikeino, mutta jos kerroksia on liikaa, tulee varmasti kuuma. Varsinkin kesäkuukausina saattaa bleiserin tai neuletakin kanssa tulla turhankin lämmin, jos kuitenkin haluaisit laittaa toisen ylle töihin. Ratkaisu? Hihaton poolopaita! Näin vältät turhat vaatekerrokset.


Jos asu käy kesäpäivänä liian kuumaksi, voit aina jättää bleiserin pois.


Trendikäs ja rento: Yksityiskohtana svetarin alla

Viime vuosina olemme pukeutuneet rentoihin vaatteisiin useammin kuin koskaan aiemmin. Collegepaitoja ja -housuja ei enää ole varattu sohvalla vietettävään sunnuntaipäivään – melkeinpä päinvastoin! Asua voidaan helposti päivittää trendikkäämmäksi – kyllä, arvasit oikein – poolopaidalla.


Joskus pienet yksityiskohdat säväyttävät koko asua. Kauluspaita svetarin alla tuo rentoa ja trendikästä fiilistä muuten huoliteltuun asuun.


Nyt voit vapaasti leikkiä väreillä. Nyrkkisääntönä on, että vaalea svetari sopii parhaiten valkoisen poolopaidan kanssa – kuten tässä, jossa vaaleansinisen villapaidan alla on valkoinen yläosa. Sitä vastoin tummat sävyt, kuten tummanvihreä, tummanruskea ja vastaavat, sopivat parhaiten mustan kanssa.


Tyylikäs ja kesäinen: Mekon alla

T-paidat ja topit mekon alla. Herättääkö muistoja? Tätä tyyliä näkyi viimeksi 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Mutta nyt sama trendi on tehnyt paluun päivitettynä, käytännöllisenä ja mukavana versiona.


Poolopaita mekon alla toimii erityisen hyvin, jos mekossa on hieman syvempi kaula-aukko. Lisäksi se on erityisen kätevä valinta, jos olet menossa suoraan töistä juhliin tai kahvilta illalliselle. Itse asiassa, kun jätät yläosan pois ja lisäät hieman koruja, asu muuttuu täysin muutamassa minuutissa.

Oletko sinäkin ihastunut poolokaulukseen? Eikä syyttä! Voit käyttää yläosaa monella tavalla, joten leikittele kerroksilla ja etsi itsellesi sopivat väriyhdistelmät.