No secrets. Just underwear

Tanskalainen huippuvalokuvaaja ja kolme rohkeaa mallia

Vain alusvaatteita. Ei filttereitä tai vaatteita, joiden taakse piiloutua vaan sen sijaan paljon itsevarmuutta, kauneutta ja voimaa. Se oli raamit alusvaatekampanjalle, joka kantaa nimeä No Secrets. Just Underwear, uusi alusvaatelinja, joka sisältää seksikkäitä alusvaatteita ja alusasuja.


Tämä vahva tyyli nähdään myös Devoted-alusvaatemallistossamme. Valokuvaajana on jälleen kerran toiminut Petra Kleis, tällä kertaa kahden kauniin ja hyvin erilaisen mallin kanssa. Kampanja kuvaa riisuutumisen herkkyyttä sekä itsevarmuutta itsensä kantamisessa.

"Tässä kampanjassa ovat esillä seksikkäät, itsevarmat naiset, jotka tuntevat olonsa hyväksi. Se on aina viehättävää. Mielestäni aitous ja vilpittömyys näkyvät kuvista. Kyseessä on aito ihminen eikä joku, jota on manipuloitu täyttämään yhteiskunnan toiveet." – Petra Kleis, valokuvaaja.Petra Kleis tunnetaan autenttisesta näkemyksestään naisvartalon suhteen. Hänen töilleen on ominaista muun muassa kuvakulmien huolellinen huomioiminen, muokkaamattomuus sekä monimuotoisuus. Autenttisuus voittaa aina. Kyse on siitä, että naiset näytetään sellaisina kuin he ovat. Muodot ja kurvit kaikessa epätäydellisessä kauneudessaan ja luonnollisuudessaan.

Vain vartalo, vain alusvaatteet

"Viimeisen viiden vuoden aikana asiat ovat muuttuneet täysin. Muun muassa raskausarvet ja selluliitti ovat nyt näkyvillä mainoksissa ja kampanjoissa, joita kohtaamme jokapäiväisessä elämässä. Kun aloitin valokuvaajana, oli vakiokäytäntönä pidentää mallien jalkoja, poistaa kokonaan KAIKKI virheet ja häivyttää pienet muodot vatsasta tai poimut iholta. Onneksi se on muuttunut." – Petra Kleis, valokuvaaja.


Petra Kleis kuvaa yleensä analogisella filmillä. Se on täysin erilainen tapa työskennellä kuin digitaaliset vaihtoehdot, joilla kaikkea voidaan muokata lennosta. Analoginen kamera taas tallentaa aitoja, rehellisiä hetkiä.

Siksi analoginen valokuvaus on herkempää. Se syntyy valokuvaajan ja mallin välisessä haavoittuvaisessa luottamuksen tilassa, joka on samanlainen kuin se, jonka koemme vain alusvaatteet päällä. Ainutlaatuinen, tavallinen ja epätäydellinen, aivan kuten me itse olemme.


"Me kaikki tiedämme, miltä aidot vartalot näyttävät, sillä näemme niitä joka päivä. Haluan ottaa sukupuoleni vakavasti ja nähdä, kuinka kaunis todellisuus on. Ehkä näin voisimme kaikki tuntea olomme hieman itsevarmemmiksi, itseni mukaan lukien." – Petra Kleis, valokuvaaja.