Shop The Look

Stylistimme ovat koonneet Shop The Look -osioon kahdeksan eri asukokonaisuutta. Tutustu näihin inspiroiviin vaihtoehtoihin, joissa näkyvät kesän ihastuttavat trendit.

Syksyn kauniit kukkakuosit

Kukkakuosit kuuluvat toki erottamattomasti kesään, mutta ne ihastuttavat myös syksyn lämpimissä sävyissä. Syksyn suloinen trendi onkin luoda koko asukokonaisuus saman värimaailman ympärille.

Rennot neulesetit

Tämä neulesetti on niin mukava päällä, että olemme varmoja, että siitä tulee uusi suosikkisi. Lisäksi neulesettiä voi käyttää myös sellaisenaan ulkona, kunhan vain täydennät sitä huivilla tai lämpimällä liivillä.

Ikuinen klassikko

Pilkut toimivat ympäri vuoden! Juuri nyt pilkkukuosia näkyy lukuisissa vaatteissa, aina keveistä mekoista puseroihin ja kimonoihin. Yhdistä pilkullinen kimono yksinkertaisten farkkujen ja valkoisen topin kanssa, ja saat asullesi naisellisen kontrastin.

Käytännöllinen ja tyylikäs

Hyvät sadevaatteet ovat välttämättömät, jotta selviät kuivana sateessa ja huonossa säässä. Tämä sesonki tarjoaa laajan valikoiman sadeasuja eri väreissä ja malleissa – käytännöllistä ja tyylikästä.

Vaikuttajan suosikit: Kauniit ruskean sävyt

Syksyisen luonnon rustiikkiset värit ja ruskean sävyt näkyvät myös kauden trendeissä. Arkipukeutumisessa rauhoittavat vaaleat sävyt onkin helppo yhdistää tummien farkkujen ja käytännöllisen laukun kanssa.

Vaikuttajan suosikit: Tikatut takit ja syksyiset printit

Tikkitakit ovat ajattomia, yksinkertaisen tyylikkäitä klassikoita. Tikattu takki tuo asukokonaisuuteen rentoutta, joka on yksi tämän hetken suosituimmista muotitrendeistä. Kiristysnauha takin vyötäröllä tekee takista monikäyttöisen. Samansävyisiin kuoseihin yhdistettynä asukokonaisuus on yhtenäinen ja trendikäs.

Käytännöllistä ja tyylikästä

Treenivaatteiden tulee olla mahdollisimman käytännöllisiä, mutta ne voivat samanaikaisesti olla tyylikkäitä. Mikäli treenaat sisätiloissa, käytä mukavia treenitrikoita ja tukea antavia urheiluliivejä. Ulkoiluun suosittelemme kosteutta hylkivää t-paitaa ja kerrospukeutumista.

Pitsiä ja pehmeitä oloasusuosikkeja​​​​​​​

Pitsi on luonnollinen valinta, kun haluat naisellista energiaa pukeutumiseen – joka päivä. Mikäli tarvitset täydennystä kotityyliisi, harkitse pehmeitä ja kukkakuviollisia housuja. Myös kimono kevyellä vyönauhalla on mitä ihanin oloasu.

Kaikkea denimistä

On varmaa, ettei denim mene koskaan pois muodista. Etenkin juuri nyt trendi on selkeä: mitä enemmän denimiä, sen parempi. Valitse tyylikäs farkkumekko tai pukeudu denimiin päästä varpaisiin, esimerkiksi farkkuihin ja denim-tunikaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Vaikuttajan suosikit: Ihana ruututrendi

Ruutukuvio tekee paitatakista takin, jonka haluat pukea ylle kerta toisensa jälkeen. Asukokonaisuudessa voi olla muitakin ruudullisia vaatteita – tämä tyyli ei ole koskaan pois muodista.