Shop The Look

Stylistimme ovat koonneet Shop The Look -osioon kahdeksan eri asukokonaisuutta. Tutustu näihin inspiroiviin vaihtoehtoihin, joissa näkyvät kesän ihastuttavat trendit.​​​​​​​

Kevyt ja hengittävä puuvilla

Puuvillamateriaalin ansiosta asu sopii erinomaisesti lämpimiin päiviin. Ota lämmöstä kaikki irti valitsemalla kevyitä ja hengittäviä materiaaleja. Näin sekä näytät hyvältä että tunnet olosi mukavaksi.

Kesä on tuloillaan

Solmuvärjäys on yksi kesän isoimmista trendeistä, joka näkyy esimerkiksi mekoissa ja topeissa. Kevyet materiaalit ja näyttävät kuosit takaavat, että kesäasustasi tulee oikea katseidenkääntäjä.

Säkenöiviä kesäkuoseja

Kauniin kevyet mekot ja puserot ovat vaatekaapin ehdottomia kulmakivia kesähelteellä. Voit panostaa väreihin tai valita säkenöiviä kuoseja maanläheisissä sävyissä.

Kesän kuosit

Kukkakuosi on tullut jäädäkseen! Voit tehdä kukkakuosisesta asustasi naisellisemman lisäämällä siihen pitsisen topin. Mikäli haluat tyyliisi enemmän asennetta, yhdistä siihen kuluneet farkkushortsit.

Kesän keltaiset sävyt

Keltaisen sävyt saavat sinut loistamaan. Yhdistä keltainen pusero farkkushortsien kanssa ja olet valmis aurinkoisiin päiviin.

Ihastuttava pitsi ja kauniit värit

Alusvaatteiden tulee olla mukavat, mutta se ei tarkoita, että niiden pitäisi olla tylsät. Pitsi ja värit piristävät myös alusvaatteissa. Pukiessasi ylle vielä upean kesäasun voit tuntea itsesi kauniiksi alusvaatteista lähtien.

Raikkaita värejä​​​​​​​

Piristä kesätyyliäsi rohkeilla kuviollisilla mekoilla ja puseroilla. Kuviollinen pusero yhdessä farkkujen kanssa on harmoninen yhdistelmä.​​​​​​​

Treenivaatteet lämpimään säähän​​​​​​​

Jos haluat urheilla lämpimällä säällä, tarvitset hengittäviä treenivaatteita. Setti, jossa on värikäs kuvio, tekee asukokonaisuudestasi yhtenäisen. Kirkkaat värit tekevät lisäksi treenistä hauskempaa.​​​​​​​