Uutuusmallisto: HOME by Zizzi

Lanseeraamme uuden sisustusmalliston, joka tuo lämpöä, persoonallisuutta ja tyyliä kotiisi.


Me Zizzillä tunnemme tekstiilit, trendit ja värit kuin omat taskumme. HOME by Zizzi -mallisto sisältää kauniita sisustustuotteita, joiden luomisessa on hyödynnetty laajaa osaamistamme. Muoti ja trendit kulkevat käsi kädessä myös sisustuksessa. Pastellisävyt täyttävät kodin heti kevätauringon paistaessa sisään. Samalla tavoin kaivamme kynttilät ja maanläheisen sävyiset tyynyt ja viltit esiin syksyllä.


Pehmeät sisutustuotteet

Täältä löydät inspiraatiota kodin sisustamiseen tekstiileillä. Valikoimassa on sekä värikkäitä kuvioita ja tekstuureita että maanläheisiä ja ajattomia tuotteita. Sisustusvalinnat vaikuttavat merkittävästi kodin tunnelmaan. Kauniit puuvillaiset petivaatteet ja pehmeät yksiväriset pyyhkeet voivat tuoda arkeen hieman ylellisyyttä. Kuviolliset tyynyt ja tekstuurilliset tyynynpäälliset ja peitot taas tekevät kodista eloisan ja kodikkaan. Kodintekstiilit toimivat kuin vaatteiden asusteet – ne viimeistelevät kokonaisuuden ja tekevät siitä yhtenäisen.

Kotoisa tunnelma

HOME by Zizzi -mallistosta löydät tekstiilejä kodin neljään tärkeimpään huoneeseen: olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Valikoimassa on mm. pehmeitä pyyhkeitä, pöytäliinoja ja kangasservettejä. Löydät myös tyynynpäällisiä ja kuviollisia mattoja maanläheisissä sävyissä. Valikoimassa on tietysti myös trendikkäitä ruudullisia vuodevaatteita kauniissa pastelliväreissä. Tuo persoonallinen sisustustyylisi näkyviin trendien avulla.


Hyödynnämme tekstiileissä laajaa tietouttamme materiaaleista, väreistä ja trendeistä. Autamme sinua luomaan persoonallisen tyylin kotiisi – aivan kuten teemme vaatteidenkin kanssa.


Tee kodista viihtyisä ja persoonallinen pehmeillä tekstiileillä – Tutustu valikoimaan.

Kodintekstiilit toimivat kuin vaatteiden asusteet – ne viimeistelevät kokonaisuuden ja tekevät siitä yhtenäisen