Vettähylkivät vaellushousut taskuilla, Forest Night, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Vihreä

Vaellushousut Zizziltä.

Mukavat vaellushousut, joissa on vyötäröllä joustoreunus ja nappi sekä säädettävät puntit. Housuissa on erittäin kestävät pehmusteet lahkeissa ja käytännölliset taskut. Materiaali on joustavaa, vettähylkivää ja hengittävää, mikä tekee housuista erittäin mukavat käyttää ja hyvin sopivat aktiiviseen elämäntapaan. 

Vettähylkivät vaellushousut taskuilla, Forest Night, Image Vettähylkivät vaellushousut taskuilla, Forest Night, Model
Siirry tuotteeseen
Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Packshot
SLIM FIT
Price reduced from 79,99 € to 63,99 €
Väri: Musta

Zizzin neulepusero.

Superpehmeä neulepusero viskoosisekoitetta. Puserossa on pitkät hihat, joissa on peukaloreiät, korkea pääntie, jossa on vetoketju, ja leveät resorit.

Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Image Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Lyhyt softshell-takki irroitettavalla hupulla, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Uutuudet

Lyhyt softshell-takki Zizziltä. 

Tämä lyhyt softshell-takki on todella vettähylkivä ja hengittävä. Siinä on pehmeä fleecevuori, mikä tekee takista lämpimän ja mukavan päällä. Takissa on irroitettava huppu säädettävällä nyörillä, kaksisuuntainen vetoketju, sivutaskut vetoketjulla sekä ribbaus ja tarrasäätö hihoissa. 

Softshell on ainutlaatuinen kangas, joka tunnetaan joustavuudestaan, mukavuudestaan ja kevyestä rakenteestaan. Kangas on hengittävää, tuulenpitävää ja vettä hylkivää. Saumoja ei ole teipattu, joten rankkasateella vesi voi imeytyä saumojen läpi.

  • Tämän takin vesipatsaanpaine on 10 000 mm

Takille ilmoitettu vesipatsaanpaine tarkoittaa kankaan vedenhylkivyyttä. Se ilmaisee millimetreinä vesimäärän, joka voidaan kohdistaa kankaaseen ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää päällystettä tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvo tai materiaalikerros, joka on lisätty päällyskankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään veden tunkeutuminen kankaaseen ja samalla päästämään kosteutta ja höyryä (hikeä) sisäpuolelta pois, mikä ylläpitää käyttömukavuutta.

Lyhyt softshell-takki irroitettavalla hupulla, Black, Model Lyhyt softshell-takki irroitettavalla hupulla, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää