Pehmeäkantinen takki irrotettavalla huppulla, Dark Grey Melange, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Harmaa

Softshell-takki Zizziltä.

Softshell-takki, jossa on heijastavat yksityiskohdat, irrotettava huppu ja käytännölliset vetoketjutaskut. Takki vedenpitävällä 2-vejs vetoketjukiinnityksellä. Tuulenpitävä, hengittävä ja erittäin vettähylkivä. Siinä on tarranauha hihansuissa, tuulenpitävää trikoota peukalorei'illä  ja  vyötäröllä säädettävä kiristysnauha, jolla on helppo luoda naisellisempi ilme.

Softshell on ainutlaatuinen kangas, joka tunnetaan joustavuudestaan, mukavuudestaan ja kevyestä rakenteestaan. Kangas on hengittävää, tuulenpitävää ja vettä hylkivää. Saumoja ei ole teipattu, joten rankkasateella vesi voi imeytyä saumojen läpi.

  • Tämän takin vesipatsaanpaine on 10 000 mm

Takille ilmoitettu vesipatsaanpaine tarkoittaa kankaan vedenhylkivyyttä. Se ilmaisee millimetreinä vesimäärän, joka voidaan kohdistaa kankaaseen ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää päällystettä tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvo tai materiaalikerros, joka on lisätty päällyskankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään veden tunkeutuminen kankaaseen ja samalla päästämään kosteutta ja höyryä (hikeä) sisäpuolelta pois, mikä ylläpitää käyttömukavuutta.

Pehmeäkantinen takki irrotettavalla huppulla, Dark Grey Melange, Image Pehmeäkantinen takki irrotettavalla huppulla, Dark Grey Melange, Model
Siirry tuotteeseen
Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Packshot
SLIM FIT

Zizzin neulepusero.

Superpehmeä neulepusero viskoosisekoitetta. Puserossa on pitkät hihat, joissa on peukaloreiät, korkea pääntie, jossa on vetoketju, ja leveät resorit.

Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Image Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Model
Siirry tuotteeseen
2-in-1 -vaellushousut, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Musta

2-in-1 vaellushousut Zizziltä.

Käytännölliset vaellushousut, joissa on irrotettavat lahkeet, joten niitä voi käyttää myös shortseina. Laatu on joustavaa ja vettähylkivää, ja polvien, takapuolen ja säärien sisäpuolella kangas on erityisen kestävää. Housuissa on vetoketjulliset sivutaskut, joustava vyötärönauha, jossa on vetoketju ja nappi, sekä tarrakiinnitys lahkeen alaosassa. Mukavat 2-in-1 housut aktiiviseen elämäntapaan.

2-in-1 -vaellushousut, Black, Image 2-in-1 -vaellushousut, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää