Softshell-takki kontrastiväreillä, Black Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Musta

Softshell-takki Zizziltä. 

Lyhyt softshell-takki joustavasta materiaalista, mikä varmistaa todella mukavan mallin ja hyvän liikkumisvapauden. Takissa on kontrastivärit, huppu ja käytännölliset vetoketjutaskut sivulla. Siinä on tarranauha ja jersey-kangas hihansuissa. Softshell-takki on hengittävä ja todella vedenpitävä. 

Takilla on 10 000mm. vesipilariarvo, mikä tekee tuotteesta erittäin kestävän äärimmäisissä sääolosuhteissa. Vedenpitävyys mitataan millimetreinä mitattuna vesimääränä, joka voidaan painaa materiaalille ennen kuin vesi pääsee läpi. Vedenpitävä kangas valmistetaan laminoimalla tai päällystämällä materiaali vedenpitävällä kalvolla.

Siirry tuotteeseen
99,99 €
Väri: Musta

Softshell-housut Zizziltä.

Mukavat softshell-housut erittäin joustavasta materiaalista, mikä takaa optimaalisen mukavuuden ja hyvän liikkumisvapauden. Niissä on nappikiinnitys edessä ja säädettävä tarranauha lahkeessa ja vyötäröllä. Housut ovat tuulenpitävät, hengittävät ja erittäin vedenpitävät. 

Softshell-housuissa on 10 000 mm vesipilariarvo, mikä tekee tuotteesta erittäin kestävän äärimmäisissä sääolosuhteissa. Vedenpitävyys mitataan millimetreinä mitattuna vesimääränä, joka voidaan painaa materiaalille ennen kuin vesi pääsee läpi. Vedenpitävä kangas valmistetaan laminoimalla tai päällystämällä materiaali vedenpitävällä kalvolla.

Softshell-housut, Black, Model Softshell-housut, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Puuvillapusero 2/4-hihoilla ja korkealle ulottuvalla pääntiellä, Bright White, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Valkoinen
Väri: Musta

Sadehattu Zizziltä. 

Todella upea yksivärinen hattu vedenpitävästä materiaalista. 

Yksivärinen sadehattu , Black, Image Yksivärinen sadehattu , Black, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää