Väri: Sininen

Parkatakki Zizziltä.

Lämmin parkatakki irrotettavalla hupulla, jossa on säädettävät kiristysnauhat. Takissa on sivutaskut, joissa on piilotettu napinsuljin, vetoketjullinen sisätasku ja se suljetaan vedenpitävällä kaksisuuntaisella vetoketjulla. Hihansuissa on ribatut resorit, jotka suojaavat tuulelta.

  • Tämän takin vesipilaripaine on 8 000 mm

Takille ilmoitettu vesipatsaanpaine tarkoittaa kankaan vedenhylkivyyttä. Se ilmoittaa millimetreinä sen vesimäärän, joka voidaan painaa kangasta vasten, ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää kalvoa tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvopinnoite tai päälliskankaaseen lisätty materiaalikerros. Tämä elementti on suunniteltu estämään vettä tunkeutumasta kankaaseen ja päästämään samalla kosteutta ja höyryä (hikeä) pois sisäpuolelta, jotta takki olisi mukava käyttää.

Hengittävyystaso vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti hiki pääsee kulkeutumaan materiaalin läpi. Tämän takin hengittävyys on jopa 3000g/m2/d, joten sitä on mukava käyttää myös märällä ja kostealla säällä.

Jos haluat varmistaa, että tuote on täysin vedenpitävä, voit peittää kaikki saumat erityisellä teipillä, joka estää veden tunkeutumisen. Tämä teippi parantaa tuotteen ominaisuuksia, ja sitä käytetään yleensä Sadevaatteet, Hiihtovaatteet ja muissa toiminnallisissa päällysvaatteissa.

Vedenpitävien ja hengittävien tuotteiden kohdalla on tärkeää, että vaate käsitellään oikein, jotta varmistetaan sen pitkäikäisyys ja suorituskyky. Pesuohjeita on noudatettava huolellisesti.

Toiminnallinen kevyt parka, Navy Blazer, Image Toiminnallinen kevyt parka, Navy Blazer, Model
Siirry tuotteeseen
Neulottu raidallinen viskoosipusero, Feather Gray Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Beige

Zizzi-neule

Pehmeä pusero miellyttävää neulottua viskoosia koristeellisella raitakuviolla. Neulotussa puserossa on sivuhalkiot ja leveät uurretut hihansuut ja helma.

Neulottu raidallinen viskoosipusero, Feather Gray Comb, Model Neulottu raidallinen viskoosipusero, Feather Gray Comb, Model
Siirry tuotteeseen
Megan-farkut erittäin korkealla vyötäröllä, normaali istuvuus, Dark blue, Packshot
MEGAN FIT

Megan-farkut Zizziltä.

Erittäin mukavat puuvillafarkut. Joustava materiaali ja normaali istuvuus.  Mallissa on erittäin korkea vyötärö, istuvuus on väljä reisien ja säärien ympärillä, ja lahkeissa on ylimääräistä leveyttä.

Megan-farkut erittäin korkealla vyötäröllä, normaali istuvuus, Dark blue, Model Megan-farkut erittäin korkealla vyötäröllä, normaali istuvuus, Dark blue, Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Vaaleanpunainen

Pipo Zizziltä.

Hieno ribattu pipo, jossa on käänne. Neulottu mukavasta villasta ja 50 % kierrätetystä polyesteristä.

Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää