Lyhyt softshell-takki, jossa on taskut, Oil Green, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Vihreä

Softshell-takki Zizziltä.

Lyhyt Softshell-takki, joka on hengittävä, tuulenpitävä ja erittäin vedenpitävä. Takissa on vetoketjukiinnitys ja huppu, jossa on säädettävät joustavat narut, vetoketjulliset sivutaskut ja säädettävät tarrakiinnitteiset hihansuut. 

Softshell on ainutlaatuinen kangas, joka tunnetaan joustavuudestaan, mukavuudestaan ja kevyestä rakenteestaan. Kangas on hengittävää, tuulenpitävää ja vettä hylkivää. Saumoja ei ole teipattu, joten rankkasateessa vesi voi tunkeutua saumoista.

Tämän takin vesipilariarvo on 10 000 mm

Takille ilmoitettu vesipilariarvo tarkoittaa kankaan vedenkestävyyden mittausta. Se ilmoittaa millimetreinä vesimäärän, joka voidaan kohdistaa kankaaseen ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää päällystettä tai pinnoitetta. Tämä voi olla ohut kalvo tai kerros materiaalia, joka on levitetty ulkokankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään veden tunkeutuminen kankaaseen ja päästämään samalla kosteus ja höyry (hiki) sisäpuolelta pois, jolloin takin käyttäjän mukavuus säilyy.

Lyhyt softshell-takki, jossa on taskut, Oil Green, Image Lyhyt softshell-takki, jossa on taskut, Oil Green, Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Valkoinen

2-pack t-paitoja Zizziltä.

Väljä ja mukava t-paita pehmeää puuvillasekoitetta. T-paidassa on pyöreä pääntie ja lyhyet hihat taitoksella.

Lyhythihainen t-paita 2-pack, Bright White / Black, Model Lyhythihainen t-paita 2-pack, Bright White / Black, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää