Kaksivärinen hiihtotakki hupulla, Fuchsia Purple Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Vaaleanpunainen

Hiihtotakki Zizziiltä.

Hiihtotakki, jossa on teipatut saumat ja huppu   säädettävillä kiristysnauhoilla. Takissa on neulehihansuut, joissa on peukaloreikä ja säädettävä hihna, vetoketju hihassa hissilippua varten, sisäänrakennettu lumisuoja ja säädettävä kiristysnauha alahelmassa. Lisäksi takissa on vedenpitävä vetoketju edessä ja rintataskussa, piilotetut vetoketjulliset alataskut, sisäinen vetoketjutasku ja verkkotasku hiihtolaseille. Verkkokangasosa käsivarsien alla, jossa on vetoketju ilmanvaihtoa varten.

  • Tämän takin vesipilariarvo on 8000 mm

Takille ilmoitettu vesipilariarvo tarkoittaa kankaan vesihylkivyyden mittausta. Se ilmaisee millimetreinä sen vesimäärän, joka voidaan painaa kangasta vasten ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää kalvoa tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvo tai materiaalikerros, joka on levitetty ulkokankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään vettä tunkeutumasta kankaaseen ja päästämään samalla kosteutta ja höyryä (hikeä) sisäpuolelta pois, mikä optimoi käyttäjän mukavuutta.

Hengittävyystaso vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti hiki pääsee kulkeutumaan materiaalin läpi. Tämän takin hengittävyys on yli 3000g/m2/d, joten se on ihanteellinen hiihtoon ja muuhun ulkoiluun.

Kaksivärinen hiihtotakki hupulla, Fuchsia Purple Comb, Image Kaksivärinen hiihtotakki hupulla, Fuchsia Purple Comb, Model
Siirry tuotteeseen
Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Packshot
SLIM FIT

Zizzin neulepusero.

Superpehmeä neulepusero viskoosisekoitetta. Puserossa on pitkät hihat, joissa on peukaloreiät, korkea pääntie, jossa on vetoketju, ja leveät resorit.

Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Image Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Talviurheiluhousut säädettävällä vyötäröllä, Black, Packshot
STRAIGHT FIT

Hiihtohousut Zizzistä.

Nämä hiihtohousut, joissa on teipatut saumat, tarjoavat sekä mukavuutta että suojaa. Housuissa on toiminnallisia yksityiskohtia, kuten säädettävä vyötärö tarranauhakiristyksellä, kaksoisnappikiinnitys ja etuvetoketju, jossa on vedenpitävät sivutaskut, joissa arvotavarasi pysyvät kuivina. Jalkojen aukot vetoketjuilla ja sisäinen kuminauha, joka estää lumen pääsyn vaatteen sisään.

  • Näiden housujen vesipilariarvo on 8000 mm,

Hiihtohousuille ilmoitettu vesipilariarvo tarkoittaa kankaan vesihylkivyyden mittausta. Se ilmoittaa millimetreinä sen vesimäärän, joka voidaan painaa kangasta vasten, ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää kalvoa tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvo tai materiaalikerros, joka on levitetty ulkokankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään veden pääsy kankaaseen ja samalla estämään kosteuden ja höyryn (hiki) pääsy sisäpuolelta pois, millä optimoidaan käyttäjän mukavuutta.

Hengittävyystaso vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti hiki pääsee kulkeutumaan materiaalin läpi. Näiden housujen hengittävyys on yli 3000g/m2/d, joten ne ovat ihanteellisia ulkoiluun, kuten hiihtoon.

Talviurheiluhousut säädettävällä vyötäröllä, Black, Image Talviurheiluhousut säädettävällä vyötäröllä, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää