Hupullinen hiihtoanorakki, Gray mist w. Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Sininen

Hiihtoanorakki Zizziltä.

Hiihtoanorakki teipatuilla saumoilla, joka näyttää anorakilta, mutta jonka vetoketjun voi todellisuudessa avata kokonaan pukemisen helpottamiseksi. Anorakissa on  huppu säädettävillä kiristysnyöreillä , trikooresori peukalorei'illä ja säädettävä hihna. Sen hihassa on vetoketju hissilippua varten ja siinä on sisäänrakennettu lumisuoja sekä helmassa säädettävä kiristysnauha. Lisäksi anorakissa on vedenpitävä vetoketju edessä, vetoketjutasku sisällä ja kaksi etutaskua, joista alemman voi avata sekä päältä että sivulta.Käsivarsien alla on verkkokangasta ja vetoketju tuuletusta varten.

  • Tämän takin vesipilariarvo on 8000 mm.

Takille annettu vesipilariarvo tarkoittaa kankaan mitattua vedenpitävyyttä. Se ilmoittaa millimetreinä sen vesimäärän, joka voidaan painaa kangasta vasten ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää kalvoa tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvopinnoite tai päälliskankaaseen lisätty materiaalikerros. Tämä elementti on suunniteltu estämään vettä tunkeutumasta kankaaseen ja päästämään samalla kosteutta ja höyryä (hikeä) pois sisäpuolelta, jotta takki olisi mukava käyttää.

Hengittävyys vaihtelee riippuen siitä, kuinka nopeasti hiki pääsee kulkemaan materiaalin läpi. Tämän takin hengittävyys on yli 3000g/m2/d, joten se on ihanteellinen hiihtoon ja muuhun ulkoiluun.

Hupullinen hiihtoanorakki, Gray mist w. Black, Image Hupullinen hiihtoanorakki, Gray mist w. Black, Model
Siirry tuotteeseen
Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Packshot
SLIM FIT

Zizzin neulepusero.

Superpehmeä neulepusero viskoosisekoitetta. Puserossa on pitkät hihat, joissa on peukaloreiät, korkea pääntie, jossa on vetoketju, ja leveät resorit.

Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Image Viskoosinen pusero korkealla kauluksella ja vetoketjulla, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Talviurheiluhousut säädettävällä vyötäröllä, Black, Packshot
STRAIGHT FIT

Hiihtohousut Zizzistä.

Nämä hiihtohousut, joissa on teipatut saumat, tarjoavat sekä mukavuutta että suojaa. Housuissa on toiminnallisia yksityiskohtia, kuten säädettävä vyötärö tarranauhakiristyksellä, kaksoisnappikiinnitys ja etuvetoketju, jossa on vedenpitävät sivutaskut, joissa arvotavarasi pysyvät kuivina. Jalkojen aukot vetoketjuilla ja sisäinen kuminauha, joka estää lumen pääsyn vaatteen sisään.

  • Näiden housujen vesipilariarvo on 8000 mm,

Hiihtohousuille ilmoitettu vesipilariarvo tarkoittaa kankaan vesihylkivyyden mittausta. Se ilmoittaa millimetreinä sen vesimäärän, joka voidaan painaa kangasta vasten, ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää kalvoa tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvo tai materiaalikerros, joka on levitetty ulkokankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään veden pääsy kankaaseen ja samalla estämään kosteuden ja höyryn (hiki) pääsy sisäpuolelta pois, millä optimoidaan käyttäjän mukavuutta.

Hengittävyystaso vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti hiki pääsee kulkeutumaan materiaalin läpi. Näiden housujen hengittävyys on yli 3000g/m2/d, joten ne ovat ihanteellisia ulkoiluun, kuten hiihtoon.

Talviurheiluhousut säädettävällä vyötäröllä, Black, Image Talviurheiluhousut säädettävällä vyötäröllä, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää