Farkkuopas

Farkkuopas

Täydelliset farkut

Me Zizzillä uskomme, että farkkujen istuvuus on kaikki kaikessa. Siksi olemme koonneet kaiken tarvitsemasi tiedon farkkuoppaaseemme, jotta löydät helposti juuri itsellesi sopivan koon ja mallin. Löydät oppaasta eri farkkumallimme ja niiden koot kurvikkaille naisille.
Vilma

Slim fit

Tämä malli on tyköistuva reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Mallissa on korkea vyötärö, joka ylettyy navan yläpuolelle.
Vilma

Yksityiskohtainen koko-opas housuille ja farkuille

1. Mittaa jalkasi pituus sisäpuolelta

Mittaa jalkasi pituus sisäpuolelta – tätä kutsutaan myös sisäsaumaksi. Ota mitta jalkasi sisäpuolelta nilkasta haaraan. Tämän mitan ottamiseen kannattaa myös pyytää apua. Monet farkkumme on saatavana pituuksissa 78 cm, 82 cm ja 86 cm. Valitse mitta, joka on lähinnä saamaasi mittaustulosta.


2. Mittaa lantionympäryksesi

Sinun täytyy mitata lantionympäryksesi. Lantio mitataan kehon leveimmässä kohdassa, joka sijaitsee navan ja reiden välillä. Lantion levein kohta on tyypillisesti pakaran kohdalla.


3. Mittaa vyötärösi

Sinun täytyy mitata vyötärönympäryksesi. Vyötärö on ylävartalon kapein osa, joka sijaitsee yleensä muutaman senttimetrin navan yläpuolella.

Mitoista kokoihin – mikä on kokosi?

Löydät oikean koon farkkujen ja housujen koko-oppaasta vyötärön ja lantion mittojesi perusteella. Sekä farkkuja että housuja löytyy alkaen koosta 42, joka vastaa kokoa S aina kokoon 64 asti, joka vastaa kokoa XXXL.

Koko Zizzi Vyötärön ympärys Lantion ympärys
42 S 90 cm 111 cm
44 S 95 cm 116 cm
46 M 101 cm 121 cm
48 M 106 cm 126 cm
50 L 112 cm 131 cm
52 L 117 cm 136 cm
54 XL 123 cm 141 cm
56 XL 128 cm 146 cm
58 XXL 134 cm 151 cm
60 XXL 139 cm 156 cm

Farkkumallit

Kun valitset oikeaa farkkytyyliä, on tärkeää pitää mielessä haluamasi istuvuus. Valikoimamme sisältää tyköistuvia farkkuja malleissa super slim fit, extra slim fit, slim fit ja regular fit sekä useita väljempiä istuvuuksia. Kaikki mallit ovat hyviä vaihtoehtoja – tehtävänä on vain löytää itsellesi sopiva malli. Useat mallit ovat saatavilla eri vyötärönkorkeuksilla, joten voit valita haluatko farkkujen ylettyvän navan kohdalle, hieman sen yläpuolelle vai reilusti ylemmäs.

Nimi Malli Vyötärö
AMY Super slim Malli High Waist
SANNA Super slim Malli Regular Waist
EMILY Slim Malli Regular Waist
GEMMA Regular Malli High Waist
ELLEN Bootcut Malli High Waist
MILLE Mom Malli High Waist
VILMA Slim Malli High Waist
BEA Super slim Malli Super High Waist
MEGAN Regular Malli Super High Waist
VERA Straight Malli Regular Waist