Talviurheilutakki säädettävällä helmalla ja hupulla, Surf the web, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 299,99 € to 224,99 €
Väri: Sininen

Talviurheilutakki Zizziltä.

Sporttinen talviurheilutakki, jossa on säädettävä helma, huppu säädettävällä kiristysnauhalla ja tuulenpitävät hihansuut joustoreunuksella, joissa on peukaloreikä ja tarranauha säätöä varten. Takissa on kainaloissa käytännölliset vetoketjut tuuletusta varten sekä vetoketjulliset taskut, joiden sisällä on pehmeä fleecevuori. Takki on tuulen- ja vedenpitävä, ja sen teipatut saumat lisäävät vedenpitävyyttä. Lisäksi se on erittäin hengittävä, minkä ansiosta se sopii hyvin aktiiviseen elämäntapaan.

Takin vesipilariarvo on 8000 mm.

Talviurheilutakki säädettävällä helmalla ja hupulla, Surf the web, Model Talviurheilutakki säädettävällä helmalla ja hupulla, Surf the web, Model
Siirry tuotteeseen
Talviurheiluhousut henkseleillä, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 189,99 € to 142,49 €
Väri: Musta

Talviurheiluhousut Zizziltä.

Talviurheiluhousut, joissa on henkselit ja säädettävä tarranauha vyötäröllä. Housuissa on käytännölliset vetoketjulliset taskut ja puntit, joten ne on helppo pukea saappaiden päälle. Housut ovat myös tuulen- ja vedenpitävät, ja niiden teipatut saumat lisäävät vedenpitävyyttä. Lisäksi housut ovat hyvin hengittävät, minkä ansiosta ne sopivat erityisen hyvin aktiiviseen elämäntapaan. 

Talviurheiluhousujen vesipilariarvo on 8000mm.

Talviurheiluhousut henkseleillä, Black, Model Talviurheiluhousut henkseleillä, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Price reduced from 19,99 € to 14,99 €
Väri: Harmaa

Toimitus: 3-6 arkipäivää