HAKU ON KÄYNNISSÄ

Liity Everyday Women -yhteisöönKäytännössä Everyday Women tarkoittaa ryhmää naisia, joiden kanssa juttelemme, jotka pääsevät kuvauksiin ja joiden kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä. Ikää, pituutta, kengän kokoa, kansallisuutta jne. koskevia vaatimuksia ei ole. Kuka tahansa voi hakea!


Kutsumme teidät kaikki mukaan jakamaan maailmamme, mutta ennen kaikkea osallistumaan sen luomiseen. Tarkoituksenamme on kehittää entistä parempia tuotteita ja luoda oikeita naisia esitteleviä kampanjoita. Jos sinulla on halua ja rohkeutta auttaa meitä luomaan inspiroivia kampanjoita, sovittaa vaatteita, keskustella, osallistua kuvauksiin ja paljon muuta, voit ilmoittautua täällä.

I met a lot of different women and have made friends through Everyday Women. It pushed me to shut down some of my fears and allowed me to realize a girl’s dream: being a model.
Andrea Bunod, FR

Kerro meille itsestäsi ja auta muokkaamaan konseptiamme

Otamme yhteyttä, jos ja kun meillä on sinulle sopiva projekti. Sinun ei tarvitse kuin täyttää muutamia tietoja itsestäsi sekä kertoa lyhyesti, kuka olet ja miksi haluat liittyä. Mitä paremman kuvan saamme sinusta, sitä helpompi sinulle on löytää sopivia projekteja.

Kun haet mukaan, sinusta tulee osa ryhmää, johon kuuluu erikokoisia naisia eri puolilta Eurooppaa, eri kulttuureista, eri ammateista. Heitä kaikkia yhdistää halu tehdä muotimaailmasta hieman parempi ja hieman aidompi. Teemme tämän siksi, että haluamme päästä lähemmäs oikeita naisia ja koska tiedämme, että yhdessä pystymme parempaan.

KATSO ALTA ESIMERKKEJÄ SIITÄ, MITÄ OLEMME TEHNEET EVERYDAY WOMENIN KANSSA AIEMMIN: