BLACK WEEK

BLACK WEEK

Katso kaikki voimassa olevat tarjoukset Black Weekin aikana.

Black Week -tarjoukset
Uusia tarjouksia koko viikon ajan

Pysy mukana koko viikon ajan! Valmistaudumme Black Friday -shoppailuhulinaan uusilla alennuksilla päivittäin! Club Zizzin jäsenet pääsevät ensimmäisenä käsiksi hurjiin Black Friday -tarjouksiin! Rekisteröidy jo tänään varmistaaksesi paikkasi.

Pysy mukana koko viikon ajan! Valmistaudumme Black Friday -shoppailuhulinaan uusilla alennuksilla päivittäin! Club Zizzin jäsenet pääsevät ensimmäisenä käsiksi hurjiin Black Friday -tarjouksiin! Rekisteröidy jo tänään varmistaaksesi paikkasi.

Black Week 2023

Vuoden suurin shoppailupäivä, Black Friday, on epäilemättä tuttu lähes jokaiselle kuluttajalle. Black Fridaystä on tullut myös Suomen merkittävin shoppailupäivä sekä fyysisissä myymälöissä että verkkokaupoissa.

Black Friday on aina marraskuun viimeinen perjantai. Tämä jatkuvasti suosiotaan kasvattava ilmiö starttaa myös joulumyynnin. Zizzi on tietysti myös mukana – voit lukea lisää sivuiltamme: Black Friday 2023.

Viime vuosina yhä useammat kaupat ovat vieneet Black Friday -konseptin uudelle tasolle ja pidentäneet tarjouskampanjaa 24 tunnista jopa useisiin päiviin. Tarjoukset alkavat tavallisesti maanantaina ja jatkuvat koko viikon – tästä juontaakin nimi Black Week.

Uusia tarjouksia koko viikon ajan

Myös me Zizzillä haluamme tarjota sinulle kaikki Black Week -tarjousviikon edut. Hemmottelemme sinua alennuksilla ja tarjouksilla koko viikon, ja sinä puolestaan voit tehdä ihania alelöytöjä ja säästää rahaa. Black Week -juhlintaan voit osallistua sekä verkkokaupassa että myymälöissä.

Tänä vuonna Black Week alkaa sunnuntaihin 19.11.2023 ja jatkuu sunnuntaihin 26.11.2023 saakka. Järjestämme myös Black Weekend -kampanjan. Emme malta odottaa – toivottavasti sinäkin jo odotat malttamattomasti Black Week -viikkoa, jota juhlimme mahtavin tarjouksin trendikkäistä pluskokoisista vaatteista.

Black Week Zizzin fyysisissä myymälöissä

Voimme taata, että myymälämme juhlistavat Black Week 2023 -kampanjaa koko viikon ajan mahtavin tarjouksin. Riippumatta siitä minä tarjousviikon päivänä päätät piipahtaa myymälässä, tarjolla on varmasti paljon hyviä tarjouksia ja neuvoja juuri oikeiden tuotteiden valintaan etsitpä sitten talvitakkia, pikkujoulumekkoa tai jotain aivan muuta.

Black Friday on perinteisesti houkutellut kauppoihin suuria ihmismääriä yhden päivän aikana, sillä tarjoukset ovat olleet voimassa vain vähän aikaa. Black Week antaa lisää aikaa shoppailulle, joten voimme välttää ruuhkan ja samalla edelleen huolehtia turvaväleistä.

Suosittelemme silti, että tulet paikalle hyvissä ajoin, jos olet kiinnostunut jostain tietystä tarjouksesta myymälässä. Näin sinulla on parempi mahdollisuus saada juuri haluamasi.

Löydä hyviä tarjouksia pluskoon vaatteista verkosta

Black Week -viikkoa juhlitaan tietenkin myös osoitteessa zizzi.fi. Alekampanja sisältää tuotteita, jotka ovat saatavilla vain verkossa, joten suosittelemme sinua pitämään verkkokauppaamme silmällä.

Verkkokaupassa shoppaillessa vältät myös jonot ja matkan myymälään. Voit hankkia suosikkituotteesi rauhassa kotisohvalta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Voit myös tilata tuotteet suoraan kotiin – tämän helpompaa shoppailu ei voi enää olla.

Valmistaudu Black Friday -hulinaan

Suosittelemme valmistautumaan Black Week -ruuhkaan. Näin voit säästää aikaa, kun kampanja on käynnissä ja tehdä pluskokoisten naisten vaatteiden ostamisesta helpompaa.

Suosikkilista

Voit tehdä henkilökohtaisen suosikkilistan kaikista lempituotteistasi osoitteessa zizzi.fi. Tutustu eri kategorioiden valikoimaan ennen Black Week -kampanjan alkua ja paina suosikkituotteidesi kohdalla pientä sydänkuviota. Saat näin lisättyä tuotteet suosikkilistallesi, mikä helpottaa shoppailua, kun tarjousviikko käynnistyy.

Toivelista

Ehkä sinulla on perheenjäsen tai ystävä, jonka joululahjatoivelistalla on Zizzin pluskokoisia vaatteita? Siinä tapauksessa toiveet kannattaa kysyä ajoissa, jotta voit katsoa, löydätkö juuri oikean lahjan mahtavien Black Week -tarjousten joukosta. Toivomuslistalla saattaa olla plus-koon paita tai plus-kokoiset farkut naisille.

Pidä silmällä uutiskirjeitä ja sosiaalista mediaa

Voit aloittaa Black Week -valmistelut myös liittymällä Club Zizziin, niin saat tiedon tarjouksista ensimmäisten joukossa jopa ennen kuin ne astuvat voimaan. Saat samalla tietysti kaikki muut Club Zizzin jäsenedut, kuten syntymäpäivälahjan, 100 päivän ilmaisen palautuksen, mahdollisuuden osallistua arvontoihin ja paljon muuta.

Jos seuraat meitä Facebookissa tai Instagramissa, pidämme sinut ajan tasalla myymälöiden ja verkkokaupan tapahtumista. Tämän lisäksi sosiaalisessa mediassa sekä me että ihanat asiakkaamme voimme inspiroida toisiamme.

Samat edut kuin aina

Shoppaillessasi Zizzin myymälässä tai verkkokaupassa Black Week -kampanjan aikana tarjoamme samat edut kuin aina aikaisemminkin. Voit esimerkiksi edelleen valita verkkokauppatilaukselle kotiinkuljetuksen tai toimituksen myymälään tai noutopisteeseen. Tuotteilla on tietysti myös palautus- ja vaihto-oikeus. Club Zizzin jäsenenä sinulla on 100 päivän palautusoikeus.

Tee siis löytöjä Black Week -tarjousviikon aikana ja nauti samoista eduista, kuten nopeasta toimituksesta ja helposta palautuksesta –­kuten aina ennenkin.