Black Friday

Black Friday lähtölaskenta on alkanut

Liity Club Zizziin jo tänään ja kuule uusista tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Black Friday 2024 -kampanjaan

Valmistaudu Zizzin suureen Black Friday -kampanjaan, joka sisältää tarjouksia upeista pluskoon vaatteista, joita ei kannata missata. Jos haluat lisäksi saada joululahjat hankittua ajoissa, Black Friday on täydellinen tilaisuus ostaa enemmän edullisemmin.


Jos pysyt hereillä keskiyöhön asti, jolloin Black Friday -tarjoukset julkaistaan, voit shoppailla verkkokaupassa rauhassa vaikka koko yön. Silloin sinulla on hyvä mahdollisuus saada tilattua juuri haluamasi tuotteet. Jos olet Club Zizzin jäsen, pääset tutustumaan tarjouksiin yksinoikeudella jo keskiviikkona klo 19 alkaen.


Uusia tarjouksia koko viikon ajan

Tänäkin vuonna me Zizzillä haluamme juhlistaa Black Week -kampanjaa villein hinnoin. Kampanja on siksi voimassa koko viikon 23.-29.11.2024 ja joka päivä luvassa on uusia jännittäviä tarjouksia.


Black Week -viikkotarjoukset alustavat vuoden suurinta Black Friday -shoppailupäivää. Pidä silmällä sivustoamme Zizzi.fi, jonne päivitämme uusia tarjouksia joka päivä. Liittymällä Club Zizziin saat tiedon tarjouksista ensimmäisten joukossa.


Mikäli et jaksa odottaa Black Friday -kampanjan alennuksia, löydät mahtavia tarjouksia ympäri vuoden osoitteessa zizzi.fi. Zizzin valikoimasta voit tehdä löytöjä, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi. Älä missaa upeita pluskoon tarjouksiamme!


Black Friday 2024

Me Zizzillä odotamme innolla Black Friday -kampanjaa. Jos sinusta tuntuu samalta, olet jo luultavasti alkanut koota ostoslistaa tätä suurta alennuskampanjaa varten. Black Friday on amerikkalainen ilmiö, josta on viiden viime vuoden aikana tullut uskomattoman suosittu ympäri maailmaa, myös Suomessa.


Milloin Black Friday on?

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen perjantai marraskuussa, tänä vuonna 29.11.2024. Päivä on pyhitetty jouluostosten tekemiseen, minkä vuoksi se on ollut vuoden suurin ja vilkkain ostospäivä Yhdysvalloissa vuodesta 2005 lähtien.


Black Fridayn räjähdysmäinen suosio

Black Friday -kampanjan aikana kivijalkaliikkeiden ja verkkokauppojen tarjoukset houkuttelevat niin paljon asiakkaita, ettei pitkiltä jonoilta voi välttyä. Kärsivällisyys onkin valttia hyviä tarjouksia metsästäessä. Samalla tulee olla erityisen nopea, mikäli aikoo napata haluamansa tuotteet parhaaseen Black Week-kampanjahintaan.


Tule mukaan vuoden suurimpaan ostospäivään!

Suomalaisten into säästää rahaa on suuri, joten ei ole ihme, että Black Friday -kampanjasta on tullut vuosittain toistuva perinne. Se on myös ainutlaatuinen tilaisuus myymälöille saada joulun ostoskausi hyvään alkuun. Myös Zizzi osallistuu Black Friday 2024 -kampanjaan, mutta päiväkohtaiset tarjouksemme voimme paljastaa vasta kunakin päivänä. Voit kuitenkin olla varma, että alennukset kaikista ihanista pluskokoon tuotteistamme ovat erinomaisia. Black Friday on todellinen shoppailijan juhlapäivä, ja mikäli haluat välttää kilometrien mittaiset jonot myymälöissä, voit tehdä pluskoon löytöjä sohvalta käsin verkkokaupassamme. Tutustu loistaviin Black Friday -tarjouksiimme – tervetuloa shoppailemaan!


Valmistaudu Black Friday 2024 -kampanjaan

Mikäli mielessäsi on tuotteita, jotka ehdottomasti haluat Black Friday -kampanjasta, mutta et kestä ajatusta stressistä ja kaaoksesta, aloita valmistelut hyvissä ajoin. Kun olet valmistautunut, saat todennäköisemmin haluamasi tuotteet, teitpä sitten ostoksia myymälässä tai verkkokaupassa. Ensinnäkin kannattaa päättää etukäteen, mitä tuotteita haluaisit ostaa kampanjan aikana – parhaat tarjoustuotteet myydään nimittäin muuten loppuun nenäsi edestä. Jos päätät tehdä ostoksia kivijalkaliikkeissä, varaa shoppailuun runsaasti aikaa. Valmistaudu jonottamaan ja mene paikalle ajoissa.


Löydä ihania joululahjoja

Sen lisäksi, että voit shoppailla Black Friday -kampanjasta itsellesi mieluisia pluskoon tuotteita, kampanja on samalla loistava tilaisuus hankkia joululahjoja. Zizzin verkkokaupasta voit hankkia vaatteita upeille muotitietoisille pluskokoisille naisille, jotka eivät halua tinkiä laadusta. Laaja valikoimamme sisältää puseroita, toppeja, farkkuja, hameita, mekkoja, takkeja, treenivaatteita sekä alusvaatteita. Kaikki tuotteemme imartelevat pluskoon vartaloa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et ole varma oikeasta koosta, koko-oppaamme auttaa.Me Zizzillä tiedämme, että vaatteiden ostaminen muille voi olla vaikeaa, jos mielessä ei ole mikään tietty tuote. Tiedämme kuitenkin myös sen, että Black Friday -kampanjamme huipputarjouksia voi olla vaikea vastustaa.Jos et ole varma, sopisiko lahjansaajalle mekko vai uusi takki, suuntaa katseesi upeisiin asusteisiin. Asustevalikoimasta löydät ihania joululahjoja, jotka tuovat lämpöä kylmään ja pimeään joulukuuhun. Valitse esimerkiksi kaunis huivi tai pehmeät sukkahousut.


Nähdään Zizzin Black Friday -kampanjassa!

Me Zizzillä odotamme innolla alkavaa tarjouskampanjaa. Black Friday -shoppailupäivä antaa sinulle mahdollisuuden hankkia kaikki haluamasi tyylikkäät pluskokoon tuotteet. Club Zizzin jäsenenä pääset nauttimaan tarjouksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Nähdään Zizzillä!