Väri: Beige

Takki Zizzistä.

Tyylikäs bouclé-takki, joka on valmistettu pehmeästä ja lämpimästä materiaalista, jossa oleva villa antaa miellyttävän ja eristävän tunteen. Takissa on sivutaskut, raglanhihat, kaulus ja nappikiinnitys.

Buklee takki napeilla, Simply Taupe, Image Buklee takki napeilla, Simply Taupe, Model
Siirry tuotteeseen
Kuviollinen neulepusero, jossa on poolokaulus, Simply Taupe Mel., Packshot
STRAIGHT FIT
Uutuudet

Neulepusero Zizziltä

Mukava neulepusero, jossa on poolokaulus ja leveät resorit hihansuissa ja helmassa. Neulepusero on valmistettu 36 % kierrätetystä polyesteristä, ja siinä on kaunis neulekuvio.

Kuviollinen neulepusero, jossa on poolokaulus, Simply Taupe Mel., Image Kuviollinen neulepusero, jossa on poolokaulus, Simply Taupe Mel., Model
Siirry tuotteeseen
Slim fit Emily-farkut normaalilla vyötäröllä, Light blue, Packshot
EMILY FIT

Väri: Ruskea

Lyhyet saappaat Zizziltä.

Lyhyet vetoketjulliset saappaat leveää mallia. Saappaat on valmistettu mokkanahasta, mikä luo ajattoman tyylin ja tekee niistä käyttökelpoiset moniin eri tilanteisiin. Ulkopuolella oleva solki ei ole avattavissa, mutta sisäpuolella on vetoketju.

Saappaissa on pehmeä kumipohja, joka takaa mukavan istuvuuden. Sisäpohjissa on myös hyviä tukialueita, jotta kenkä pysyy mukavana koko päivän.

Varmistaaksemme täydellisen istuvuuden yksilölliselle jalalle, toimitamme miellyttävän sisäpohjan jokaisen saappaan tilauksen mukana.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi taulukosta "Tuotteen mitat" -kohdasta.
Istuvuus on otettu huomioon koossa, joten sinun tarvitsee huomioida vain jalkasi pituus.

Lue lisää kenkäoppaastamme.

Varmistaaksemme täydellisen istuvuuden yksilölliselle jalalle, toimitamme miellyttävän sisäpohjallisen jokaisen saappaan tilauksen mukana.

Lyhyet leveälestiset saappaat mokkanahkaa, Tobacco Brown, Image Lyhyet leveälestiset saappaat mokkanahkaa, Tobacco Brown, Image
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää