Legginsit

Täältä löydät Zizzin leggings-valikoiman.

Suodata Nollaa
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Kategoria
  • (6)
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Väri
  • (2)
  • (11)
  • (8)
  • (1)
  • (1)
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
  • (19)
  • (18)
  • (19)
  • (19)
23 tuotetta

Tyylikkäät ja käytännölliset legginsit

Housut eivät aina ole paras vaihtoehto kaikkien vaatteiden kanssa. Tunikan kanssa ne tuntuvat liian raskailta ja saattava näyttää hassuilta. Sopivia housuja on välillä vaikea löytää. Tuskaisen sovittelukierroksen jälkeen mikään ei istu ja kaikki tuntuvat kiristävän tai pussittavan väärästä kohtaa. Onneksi tähän on pelastus, nimittäin legginsit! Zizziltä löydät myös isot koot, joita kurvikkaat tytöt voivat käyttää!

Legginsit kaikkiin tilanteisiin

Erityisesti keväällä ja kesällä vaatetusta on mukava hieman keventää esimerkiksi jättämällä ne paksut ja raskaat farkut kaappiin. Tilalle voi olla vaikea keksiä mitään kevyttä ja kuitenkin tyylikästä. Loistava vaihtoehto on yhdistää mukavat legginsit ja valloittava tunika! Tämä yhdistelmä sopii hyvin kaikkiin tilanteisiin ja tuo keveyttä ja mukavuutta pukeutumiseen. Legginseissä on saatavilla eripituuksia, värejä ja kuoseja. Piristystä saat lisäämällä erivärisiä tunikoita tai toppeja asuusi. Kesällä hauska vaihtoehto ovat pelkät pidemmät topit. Zizzin valikoimista löydät paljon upeita vaihtoehtoja, joiden avulla luot itsellesi miellyttävän ja kauniin tyylin. Zizzillä kaikissa vaatteissa on myös plus kokoja. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivan asukokonaisuuden niin töihin kuin vapaa-ajalle!

Joustavaa ja hauskaa pukeutumista

Kiristävätkö ja puristavatko tavalliset housut ikävästi? Tuntuuko etteivät mitkään housut istu täydellisesti omaan vartalotyyppiin? Ei huolta, meillä on sinulle ratkaisu - legginsit! Zizzin valikoimista löydät varmasti omat suosikkisi erilaisten mallien joukosta. Kokoja, malleja, värejä ja materiaaleja on useita erilaisia. Jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin löytyy varmasti sopivat! Legginseissä on käytetty materiaalina erilaisia sekoitteita, jotka sisältävät muun muassa puuvillaa ja polyesteria, joka on kestävä ja joustava materiaali. Legginsit on helppo pestä normaalin pyykin mukana ja toisin kuin monet muut housut ne säilyttävät muotonsa myös pesun jälkeen. Zizzi ottaa huomioon myös isokokoiset naiset ja kaikkia vaatteita on saatavilla plus kokoisina.

Jeggingsit vai legginsit?

Tavalliset legginsit ovat kätevät, mutta joskus olisi kuitenkin kiva pitää farkkuja. Niiden oikeiden täydellisten farkkujen metsästys on kuitenkin erittäin turhauttavaa. Nyt voit onneksi unohtaa huoletta tuskastuttavan farkkujen ostamisen ja hankkia sen sijaan ihanat ja joustavat farkkulegginsit! Ne näyttävät farkuilta, mutta eivät ole jäykkää farkkukangasta vaan ne joustavat ja istuvat hyvin! Jeggingsit sopivat täydellisesti yhteen monien vaatteiden kanssa, olet samalla kertaa rento ja tyylikäs! Farkkulegginseille hyvä vaihtoehto ovat Black Combo -legginsit, jotka sopivat hyvin yhteen myös juhlavampien vaatteiden kanssa. Legginsit ovat loistava tapa korvata vanhat huonosti istuvat farkut ja suorat housut. Zizzin valikoimista löydät XL-kokoiset vaatteet, jotka istuvat täydellisesti myös isommille tytöille.

Laadukkaat legginsit osoitteesta Zizzi.fi

Tilaa kätevästi netistä laadukkaat legginsit ja muut vaatteet! Laajat valikoimat takaavat sen, että jokainen löytää varmasti sen mitä etsii. Zizzi takaa nopean toimituksen 2-5 päivässä, helpon palautuksen 14 päivän palautusoikeudella ja ilmaisen toimituksen yli 50€ arvoisille ostoksille. Zizzi panostaa monipuoliseen ja trendikkääseen valikoimaan, josta löydät myös kaikki plus size vaatteet. Tervetuloa tyytyväisten Zizzin asiakkaiden joukkoon!