Zizzi-konsepti

Zizzi-konsepti

Yli 120 liikkeellä olemme markkinajohtaja Skandinaviassa ja tunnemme tavaramerkkimme hyvin. Olemme nopeimmin kasvava muodokkaiden naisten vaatemerkki Pohjoismaissa ja pyrimme nyt myös laajentumaan muihin Euroopan maihin ja kehittämään verkkomyyntiämme.


Zizzi on paljon enemmän kuin mallistoja ja kampanjoita - se on kokonainen konsepti, johon kuuluu houkuttelevia franchise -mahdollisuuksia osto- ja myyntituen kera, myymäläaktiviteetteja, henkilöstökoulutusta, markkinointia, mainontaa ja paljon muuta.


Zizzi on myös kehittänyt oman ainutlaatuisen myymäläkalustonsa, joka sen lisäksi, että se takaa vaatteiden optimaalisen sijoittelun myymälään, rakentuu toiveelle siitä, että asiakkaamme saisi Zizzi-myymälään astueessaan parhaan mahdollisen elämyksen - sekä myymälän valikoiman, palvelutason että yleisen tunnelman suhteen.


Kun asiakkaamme vierailevat Zizzi-myymälässä, on äärimmäisen tärkeää, että he aina tuntevat olevansa tervetulleita ja ammattitaitoisissa käsissä. Myymälän tunnelman tulee olla kutsuva ja lämmin ja asiakkaiden on aina voitava tuntea, että he saavat hyvää ja vakavasti otettavaa palvelua, johon he voivat luottaa.