Mekot

Täältä löydät Zizzin mekkovalikoiman.

Suodata Nollaa
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Kategoria
 • (18)
 • (8)
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Väri
 • (2)
 • (1)
 • (23)
 • (2)
 • (2)
 • (23)
 • (4)
 • (3)
 • (6)
 • (2)
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
 • (53)
 • (55)
 • (55)
 • (51)
68 tuotetta -Näytä kaikki

Kauniit mekot plus-kokoisille naisille

Etsitkö kesän juhliin upeaa mekkoa vai haluaisitko löytää sen täydellisen arkimekon? Zizziltä löydät vaatteet isokokoisille naisille. Me Zizzillä tarjoamme XL-muotia plus-koon naisille. Tutustu siis laajaan valikoimaamme upeita mekkoja ja muita trendikkäitä vaatteita. Mekkojen suunnittelussa on panostettu oikean istuvuuden lisäksi muodikkaisiin yksityiskohtiin. Tutustu Zizzin jatkuvasti uudistuvaan mekkovalikoimaan ja löydä itsellesi mekot niin arkeen kuin juhlaan!

Yhdistele mekkoihin trendikkäät jakut ja asusteet

Oikean mekon löydyttyä on hyvä valita siihen sopivat sukkahousut ja jakku. Zizzin valikoimista löydät kaikki mekkoihin sopivat asusteet. Tilanteesta riippuen Zizzin valikoimat tarjoavat hyviä vaihtoehtoja arkipukeutumiseen ja juhlapukeutumiseen. Arkitilaisuuksia varten valikoimissa on useita trendikkäissä väreissä olevia jakkuja. Juhlallisempiin tilaisuuksiin voit valita esimerkiksi tyylikkään mustan jakun, joita löytyy erilaisissa malleissa ja materiaaleissa. Zizziltä voit etsiä oman kokosi mukaisia vaatteita valitsemalla haussa vain esimerkiksi koot 44. Haun avulla löydät tuotteet, joissa on saatavilla omaa kokoasi. Muista vilkaista myös sivun alareunassa olevaan Suositellut tuotteet -kohtaa. Sieltä löydät hyviä alennuksia ja vinkkejä asukokonaisuuteen. Zizzin vaatteet sopivat hyvin yhteen keskenään, joten saat helposti luotua itsellesi tyylikkään kokonaisuuden kaikkiin tilaisuuksiin.

Tyylikästä pitsiä juhliin

Pitsi on ollut muodissa jo muutaman vuoden, ja se näkyy myös Zizzin vaatteissa. Mekkojen hienostuneet yksityiskohdat tuovat asuun klassista tyyliä ja persoonallisuutta. Mekkojen materiaalina on käytetty kestävää polyesteria ja nailonia. Elegantit vaatteet sopivat juhlaan ja arkeen, ja niiden avulla saat tyyliisi tuulahduksen naisellisuutta ja herkkyyttä. Juhlava materiaali sopii myös arkiseen tyyliin, kun lisäät sen seuraksi esimerkiksi yksivärisen jakun ja yksinkertaisen tyylikkäät ballerinat. Keväällä ja kesällä mekot tuovat mukavaa keveyttä pukeutumiseen, ja voit lähteä vaikka suoraan töistä juhlimaan! Kaikista ihanista mekoista ja tyyleistä löytyy myös plus kokoja. Uusia mekkoja tulee valikoimiin jatkuvasti, joten omaa vaatekaappia on helppo päivittää Zizzin avulla!

Avaimet persoonalliseen tyyliin Zizziltä

Isot tytöt jäävät välillä varjoon, kun mekot eivät istu kunnolla eikä niistä löydy sopivaa kokoa. Kaikki haluavat kuitenkin näyttää viehättäviltä koosta riippumatta. Zizzi auttaa plus-kokoisia naisia löytämään oman persoonallisen tyylinsä uusiutuvien ja muodikkaiden valikoimiensa ansiosta. V-aukkoinen mekko on aina hyvä valinta. Se tuo tyyliin hieman lisää särmää ja lisäksi istuvuus on V-pääntien avulla parempi. Jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä muutama täydellisesti istuva mekko, johon voi tukeutua kaikissa tilanteissa. Tyylikkyyttä arkeen tuo esimerkiksi jerseymekko, joka sopii niin töihin kuin kaupungille. Jersey-kangas on materiaalina miellyttävä, joustava ja kaunis. Zizzin mekot antavat lisäsäväyksen omaan tyyliisi. Zizzin mekko päälläsi voit kulkea missä tahansa tietäen, että näytät upealta!

Osta upeat mekot Zizziltä!

Zizzin trendikkäistä valikoimista löydät itsellesi varmasti tyylikkäät ja istuvat plus size mekot. Zizzi uusiutuu jatkuvasti pysyäkseen jatkuvasti ajan hermolla. Vaatteemme onkin suunniteltu isokokoisille naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä joka päivä! Netissä shoppaillessasi edut ovat monet: nopea toimitus 2-5 päivässä, helppo palautus ja 14 päivän palautusoikeus takaavat sinulle joustavan ostokokemuksen. Zizzillä on ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille. Tervetuloa ostoksille!