Töihin Zizzille

Seuraavat työpaikat ovat avoinna juuri nyt

Zizzillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja.

Voit aina mielellään lähettää hakemuksen HR-osastollemme job@ball-group.com, joka vastaa hakemukseesi, jos sopivia työpaikkoja avautuu.

Omistautuneet työntekijät - alan tärkein voimavara

Zizzin työntekijät ovat alan suurin voimavara ja perusta, jolle menestyksemme rakentuu.

Olemme luova työpaikka, jossa on tilaa myös niille, jotka eivät välttämättä noudata muun muotialan sloganeita. Zizzille tärkeintä ovat sinun kykysi ratkaista ongelmia ja ylläpitää menestystä. Odotamme, että johtajamme ja työntekijämme ovat etunenässä seuraamassa uusia trendejä ja pystyvät itsenäisesti luomaan uusia, muuttuvaan maailmaan soveltuvia ideoita ja konsepteja. Nämä ovat suuria vaatimuksia, ja siksi Zizzi tekeekin kaikkensa, jotta vaatemerkki olisi miellyttävä ja houkutteleva työpaikka. Tarjoamme dynaamisen työympäristön ja tukiverkoston, jota leimaa ammattimaisuus ja spontaanisuus.

Zizzi-henki on yhä vaatemerkin ydin - merkki rakentuu yhä samojen arvojen ympärille, jotka alun perin loivat menestystarinan. Vaikka Zizzi nykyään on paljon suurempi ja työtehtävät on jaettu eri osastoille, on yhteistyö edelleen ratkaiseva tekijä menestymisen jatkumisessa.

Yli 650 työntekijää työskentelee tänään Zizzille tai Zizzillä kuudessa eri maassa. Heitä kaikkia yhdistää joukkuehenki, jossa hyvät ideat viedään loppuun asti menestyksen saavuttamiseksi.