TIETOA ZIZZISTÄ

Zizzi on ollut tärkeä curvy fashion -muodin valmistaja ja lähettiläs jo vuodesta 2000 lähtien.

Tavarantuottajana emme ole koskaan halunneet olla mukana stigmatisoimassa plus-kokoisten vaatteiden markkinoita. Miksi muodokkaiden naisten pitäisi tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia?

Zizzi-brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on aina seuraavan sukupolven kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen ja kurvikkaaseen muotiin.

Curvy fashionin suunnittelu ei ole aivan yksinkertainen tehtävä. Muodintekijänä Zizzi seuraa jatkuvasti pinnalle tulemassa olevia trendejä ja yhdistelee niitä tietoonsa naisten muotoja kauniisti korostavasta istuvuudesta ja materiaalivalinnoista. Juuri tämä optimaalinen yhdistelmä on perusta menestykselle curvy fashionin alalla.

Yli 120 konseptiliikkeellä ja yli 1000 myyntipisteellä meillä on laaja tietotaito alalta ja olemme hyvää vauhtia valloittamassa Pohjois-Eurooppan markkinoita.

Zizzi tarjoaa jännittäviä ja houkuttelevia mallistoja laajalla valikoimalla eri laatuluokkien tuotteita. Ainutlaatuiset eri värien, laatujen, siluettien ja yksityiskohtien yhdistelmät kattavat asiakkaidemme kaikki erilaiset tarpeet.