Bolerot

Täältä löydät suuren valikoiman Zizzin boleroita

Suodata Nollaa
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Väri
  • (1)
  • (1)
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
  • (1)
  • (1)
  • (2)
2 tuotetta

Heitä hartioille Zizzin upea bolero

Bolerot ovat huippukäteviä vaatteita. Tämä aluperin flamencotanssista tunnettu lyhytmallinen takki kuuluu nykyisin jokaisen tyylitietoisen naisen vaatekaappiin. Olemme keränneet sinulle kauniin malliston, jonka joukosta löytyvät koot 44 sekä XL-koot kokoon 56 saakka. Yhdistele pikkutakki moneen muuhun vaatteeseen ja sujauta se mukaan vaikkapa käsilaukkuun kylmänä kesäiltana. Laadukkaista materiaaleista valmistettu mallistomme tarjoaa paljon valinnnanvaraa!

Yhdistä bolero mekkoon tai toppiin

Bolerot ovat käytössä erittäin näppäriä ja vaivattomia, sillä niitä on helppo yhdistellä muihin vaatekappaleisiin. Ne voi myös taitella mukaan vaikka käsilaukkuun, jos et ole varma, tarvitsetko takkia. Isot tytöt löytävät valikoimastamme varmasti etsimänsä, ja voit yhdistellä näitä pikkutakkeja helposti erilaisiin asukokonaisuuksiin: esimerkiksi topit ja mekot saavat näistä asusteista kätevästi kauniin yläosan, joka myös lämmittää mukavasti hartioita ja peittää paljaat olkapäät. Lyhytmallisella takilla rikot myös vartalon linjoja juuri oikeista kohdista ja tuot pukeutumiseesi lisää ryhtiä. Kevyt takki sopii yhtä hyvin sisäkäyttöön kuin ulos lämpimiin kesäiltoihin. Tutustu siis valikoimaamme ja valitse omaan mekkoosi tai puseroosi parhaiten sopiva vaihtoehto!

Kevyet ja joustavat bolerot tuntuvat päällä huippumukavilta

Zizzin valikoiman bolerot on valmistettu elastaanista ja viskoosista sekä jersey-kankaasta, joten ne tuntuvat päällä suorastaan suloisen kevyiltä. Kankaat ovat myös joustavia, joten ne asettuvat miellyttävästi eivätkä kiristä mistään! Meiltä löydät runsaasti isoja kokoja, sillä haluamme tarjota kauneinta muotia myös muodokkaille naisille. Siliävät materiaalit lisäävät boleroiden helppokäyttöisyyttä: voit taitella ne mukaan matkakassiin tai laukkuun, ilman että sinun tarvitsee pelätä kankaan rypistymistä. Kaikki käyttämämme materiaalit on tehty kestämään. Noudata kuitenkin vaatteiden pesu- ja hoito-ohjeita, jotta ne pysyisivät kauniina ja voisit nauttia niistä mahdollisimman pitkään. Jos vaate ei ole likainen, sitä kannattaa tuuletta. Näin saat siihen puhdasta raikkautta ilman vesipesua!

Osta tyylikkäät bolerot Zizzin XL-valikoimasta

Bolerot ovat kaunis ja tyylikäs täydennys asukokonaisuuteesi. Meiltä löydät runsaasti plus kokoja, kauniita malleja ja miellyttäviä materiaaleja. Musta bolero on täydellinen luottovaate: voit pukea sen juhlaboleroksi tai käyttää arkena missä tahansa. Bolerot toimivat kesäisin myös suloisina pikkutakkeina, jos kaipaat hartioille lämmikettä. Vaatteen yleisin käyttötapa on yhdistää se juhla- tai arkimekkoon, mutta bolero sopii aivan yhtä hyvin topin tai T-paidan seuraksi. Luo siis oma tyylisi ja täydennä sitä myös sopivilla koruilla, huiveilla ja asusteilla. Pienillä yksityiskohdilla voit saada suuria muutoksia aikaa, joten panosta suunnitteluun. Zizziltä löydät kaikki huipputuotteet onnistuneeseen ja trendikkääseen lookiin. Vapauta luovuutesi ja nauti uudesta tyylistäsi!

Hanki pehmeät ja joustavat bolerot osoitteesta Zizzi.fi

Zizzi tarjoaa näyttävät bolerot plus size -naisille, jotka haluavat näyttää aina huolitelluilta ja tyylikkäiltä. Hemmottele nyt itseäsi uusilla ihanilla ostoksilla ja tilaa kerralla runsaasti täydennystä vaatekaappiisi. Meiltä saat 14 päivän palautusoikeuden lisäksi ilmaisen toimituksen, jos tilauksesi loppusumma ylittää 50 euroa. Käy siis ostoksille viimeisten vaatetrendien ja kiinnostavan XL-muodin pariin osoitteessa Zizzi.fi!