Kimonot

Täältä löydät valikoimamme Zizzi -kimonoja

Suodata Nollaa
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
1 tuotetta

Kimono on japanista inspiraationsa saanut yläosa/aamutakki jolla on monia käyttömahdollisuuksia ja joka on viime aikoina noussut tärkeäksi ja muodikkaaksi vaatteeksi. Zizzin kimonot on tehty silkistä ja tuntuvat siksi ihanilta ja ylellisiltä päällä. Tämän sivun malleilla on 3/4 -pituiset hihat, normaali helman pituus ja vyötärönauha. Valitset itse haluatko käyttää kimonoa aukinaisena vai kiinninäisenä, vaihtoehtona ohuelle takille tai yläosalle, vai yhdessä perusvaatteiden tai oloasun kanssa.
Kimono on monikäyttöinen sekä kotona että ulkona, ja se on helppo ja ihana päällä esim. suihkun jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa. Hemmottele itseäsi ihanalla kimonolla, vaatteella, joka ei kiristä tai istu epämukavasti. Zizzin mallit ovat kauniita ja naisellisia yksityiskohtaisilla kukkakuvioilla. Vaikka tämän tyyppistä vaatetta käytetään usein kotona, se tuntuu silti ylelliseltä ja antaa glamourin lisän kaikkiin asuihisi.
Selaa Zizzin kimonoja eri väreissä ja ko’oissa tällä sivulla, ja valmistaudu siihen, että tästä vaatteesta tulee suosikkisi.