Käytännöllinen talvitakki, jossa huppu ja taskut, Winter Moss, Packshot
STRAIGHT FIT
Uutuudet

Talvitakki Zizziltä.

Käytännöllinen talvitakki, jossa on teipatut saumat, heijastavat yksityiskohdat, lämmin, kevyt polyesteritoppaus ja pehmeä tikattu sisävuori. Takissa on irrotettava huppu, jossa on säädettävä kiristysnauha, hihna takana , ja se suljetaan vedenpitävällä kaksisuuntaisella vetoketjulla. Takissa on vetoketjutasku hihassa, läpälliset taskut, joissa on pehmeä fleecevuori ja vetoketjullinen sisätasku.  Hihansuissa on resorireunat ja säädettävät tarranauhat. Vyötäröä voi säätää kiristysnauhalla sisäpuolelta naisellisemman siluetin aikaansaamiseksi.

  • Tämä talvitakki kestää 8 000 mm:n vesipilarin.

Takille annettu vesipilariarvo tarkoittaa kankaan mitattua vedenpitävyyttä. Se ilmoittaa millimetreinä vesimäärän, joka voidaan kohdistaa kankaaseen ennen kuin vesi alkaa imeytyä kankaan läpi.

Vedenpitävissä materiaaleissa käytetään usein vedenpitävää päällystettä tai pinnoitetta. Se voi olla ohut kalvo tai materiaalikerros, joka on lisätty päällyskankaaseen. Tämä kalvo on suunniteltu estämään veden tunkeutuminen kankaaseen ja samalla päästämään kosteutta ja höyryä (hikeä) sisäpuolelta pois, mikä ylläpitää käyttömukavuutta.

Hengittävyys vaihtelee riippuen siitä, kuinka nopeasti hiki pääsee kulkemaan materiaalin läpi. Tämän takin hengittävyys on jopa 3000g/m2/d, joten sitä on mukava käyttää myös märällä ja kostealla säällä.

Jos haluat varmistaa, että tuote on täysin vedenpitävä, voit peittää kaikki saumat erityisellä teipillä, joka estää veden tunkeutumisen. Tämä teippi parantaa tuotteen ominaisuuksia. Sitä käytetään yleensä sadevaatteissa, hiihtovaatteissa ja muissa toiminnallisissa päällysvaatteissa.

Vedenpitävien ja hengittävien tuotteiden kohdalla on tärkeää, että vaate käsitellään oikein, jotta varmistetaan sen pitkäikäisyys ja suorituskyky. Pesuohjeita on noudatettava huolellisesti.

 

Käytännöllinen talvitakki, jossa huppu ja taskut, Winter Moss, Image Käytännöllinen talvitakki, jossa huppu ja taskut, Winter Moss, Model
Siirry tuotteeseen
Neulepusero, jossa on villaa ja raglanhihat, Princess Blue, Packshot
STRAIGHT FIT
Väri: Sininen

Neulepusero Zizziltä.

Mukava neulepusero, joka on valmistettu lämpimästä villasekoitteesta. Ajattoman mallinen neulepusero, jossa on raglanhihat ja leveät, ribatut hihansuut ja helma.  

Neulepusero, jossa on villaa ja raglanhihat, Princess Blue, Model Neulepusero, jossa on villaa ja raglanhihat, Princess Blue, Model
Siirry tuotteeseen
Suorat Cargo-farkut, Dark blue, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 79,99 € to 55,99 €
Väri: Sininen

Farkut Zizziltä.

Siistit suoralinjaiset farkut kauniissa tummansinisessä värissä, valmistettu 100 % puuvillasta. Näissä farkuissa on korkea vyötärö, trendikkäät yksityiskohdat ja säädettävä vyötärönauha, joka takaa täydellisen istuvuuden.

Suorat Cargo-farkut, Dark blue, Image Suorat Cargo-farkut, Dark blue, Model
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää