Me Zizzillä suunnittelemme vaatteet korostamaan sinun parhaita puoliasi. Sinun tulisi tuntea itsesi naiselliseksi, pitää hauskaa ja nauttia naisena olemisesta joka päivä riippumatta siitä, mikä henkilökohtainen tyylisi on. Tästä syystä olemme koonneet yhteen viisi tyylivinkkiä, joiden avulla saat parhaimmat ja kauneimmat puolesi esiin!

HENKILÖKOHTAISET TYYLIVINKIT #1

SHOW OFF

Jos haluat korostaa ylävartalosi naisellisia linjoja tai vain kiinnittää huomion johonkin muualle kuin poveesi, valitse toppi v-pääntiellä tai pyöreällä kauluksella ja kauniit solisluusi saavat huomion, jonka ne ansaitsevat.

KATSO TYYLIT

HENKILÖKOHTAISET TYYLIVINKIT #2

NEVER COVER FULLY UP

Jos haluat tuoda lisähuomiota johonkin kehonosaasi, niin kiedo se kauniiseen pitsiin. Älä koskaan piiloudu, vaan tuo parhaat puolesi esille kauniilla ja rakastavalla tavalla. Pitsi on hyvä tapa herättää huomiota alueilla, johon haluat katseiden kiinnittyvän.

KATSO TYYLIT

HENKILÖKOHTAISET TYYLIVINKIT #3

THE RIGHT BRA

Oikean kokoiset rintaliivit ovat tärkeät kaikenkokoisille rinnoille, olivatpa kyseessä simppelit liivit T-paidan alle tai hieman koristeellisemmat liivit. Kun olet löytänyt oikeat liivit juuri sinulle, niin haluamme antaa vinkin, jolla saat rintojesi parhaat puolet esiin: kun olet pukenut rintaliivit yllesi, niin nosta rintojasi hieman ylöspäin ja toisiaan kohti. Tämä saa aikaan kauniin kurvin rintavakoosi.

KATSO TYYLIT

HENKILÖKOHTAISET TYYLIVINKIT #4

ROCK THE ROBE

Vyö voi saada aikaan pieniä ihmeitä useimmille meistä. Vyötä käyttämällä on mahdollista saavuttaa unelmien tiimalasivartalo. Jos sinulla on pitkän mallinen ylävartalo, niin valitse leveä vyö. Mikäli sinulla on puolestaan pitkät jalat ja lyhyemmän mallinen ylävartalo, niin valitse kapea vyö. .

KATSO TYYLIT

HENKILÖKOHTAISET TYYLIVINKIT #5

DRESS FOR YOUR OWN PROPORTIONS

Joskus rakastumme tyyliin, trendiin ja siluettiin. Kannattaa kuitenkin suosia trendejä, jotka imartelevat kehoasi ja jossa tunnet olosi mukavaksi. Tässä on välttämätöntä, että tiedät kehosi mittasuhteet. Jos sinulla on esimerkiksi leveä lantio, luo harmoniaa korostamalla myös olkapäitä ja ehkä voisit testata myös leveälahkeisia housuja.

KATSO TYYLIT