Hiihtohousut

Täältä löydät Zizzin hiihtohousut

1 tuotetta

Hiihtohousut ulkoiluun ja mäkeen

Zizzilä on hieno valikoima hiihtohousuja. Housut pitävät sinut lämpimänä ja hengittävät hyvin. Kutsui sinua sitten hiihto, kävely tai ulkoilman nautiskelu, löydät meiltä sopivat ulkoiluhousut. Housut ovat joustavia ja niissä on todella mukavaa liikkua. Ne ovat myös kestävät, joten hiihdät ja ulkoilet niillä monta talvea. Kaikista ulkoiluvaatteistamme löytyy XL-koot ja plus kokoja. Laadukkaat materiaalit takaavat, että nautit ulkoilusta monena talvena.

Hiihtohousut inspiroivat aktiiviseen ulkoiluun

Hiihtohousujen kanssa voit pukea yllesi villapaidan ja hiihtotakin. Housujen kanssa sopivat monenlaiset takit, ja isot naiset löytävät valikoimastamme varmasti tyylikkään ulkoiluasun. Kevätauringon alle sopivat housut kera flanellipaidan ja liivin. Pipo on aina hyvä olla päässä, ja kenties sateella tekee mieli laittaa sadetakki housujen kanssa. Pakkaa selkään pieni repullinen eväitä pidemmälle retkelle ja nauti metsässä. Kaupunkikävelylle voit säväyttää asua värikkäällä huivilla. Ehkäpä vietät aikaa leikkipuistossa pienten kanssa - silloin voit pukea housujen kanssa villakangastakin ja pitää jalat silti lämpiminä. Meiltä löydät myös hyvät kerrokset housujen alle: pue siis alle leggingsit tai verkkarit. Näillä housuilla voit hiihdellä pidempiä matkoja, tehdä pulkkamäkipyrähdyksiä tai ulkoiluttaa koiraasi aamutuimaan. Löydät meiltä housuja aina XL-kokoon asti.

Softshell hiihtohousut ovat helppohoitoiset

Mukavat softshell-hiihtohousut sopivat isokokoisille naisille. Housujen lahkeissa on kätevät tarranauhat, jotka estävät lumen pääsyn housujen sisäpuolelle. Hiihtohousut myös kestävät hyvin tuulta ja kosteutta. Näillä housuilla on mukava liikkua, sillä ne hengittävät hyvin. Lisäksi hiihtohousut ovat niin tyylikkäät, että voit vetää ne yllesi myös viimaisena päivänä kaupunkikävelylle. Housut ovat helppohoitoiset: voit pestä niitä pesukoneessa, huuhdella suihkun alla tai ravisuttaa kuivuneet liaat pois. Housujen materiaali kestää rankkaakin kulutusta. Tilaa nyt housujen kanssa vaikka lämmin villapaita: meiltä löydät kaikki vaatteet isokokoisille naisille. Housuja voit käyttää kaikkina vuodenaikoina vaihdellen kerroksia niiden alla. Talvella kannattaa suosia kerrospukeutumista. Muista silti antaa kerrosten välille jäädä tilaa hengittää.

Tilaa Zizziltä mukavat hiihtohousut

Zizzin hiihtohousut ovat parasta XL-muotia: ne istuvat todella kauniisti ja saavat sinut näyttämään sporttiselta ja pirteältä. Voit yhdistellä niitä todella monella ja luovalla tavalla. Nyt voit lähteä pitkälle Lapin vaellukselle tai hiihtämään Alpeille - uudet ulkoiluhousut ovat miellyttävät käyttää ja innostavat sinua liikkumaa myös talven kylmyydessä. Nämä hiihtohousut pitävät sinut hyvin lämpimänä. Voit pukea ne aamulla tulipalopakkasten sattuessa työvaatteiden päälle, jotta et palelisi matkalla. Leudommalla säällä voit laittaa niiden kanssa vaikka villakangastakin ja suunnata ruokaostoksille tai softshell takin ja lähteä pururadalle lenkille. Toppahousut saattavat olla hyödylliset myös lämpimänä vuodenaikana - esimerkiksi kesän ensimmäisenä purjehdusretkellä. Nämä housut ovat todella monikäyttöiset ja kestävät!

Tilaa hiihtohousut näppärästi netistä Zizziltä

Zizzillä on upea valikoima, josta löydät oikeat vaatteet haastaviinkin tilanteisiin. Toimitamme tilauksesi todella nopeasti, ja lisäksi sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Zizzillä on plus size vaatteita, joten meiltä löydät hiihtohousutkin isossa koossa. Asianmukainen vaatetus takaa mukavaa menoa hiihtomäkeen ja ulkoiluun. Tutustu myös Zizzin inspiraatiosivuihin, joille on kerätty upeita pukeutumisvinkkejä ja yhdistelmiä. Löydät kaikki unelmiesti tuotteet Zizziltä - tervetuloa ostoksille!